Skillnaden mellan figur Konkurrens och Bikini konkurrensFigur Konkurrens vs bikini Konkurrens

Den nationella Physique kommittén för USA, Inc., eller NPC, är affiliate i USA till IFBB Professional League. Denna liga har olika typer av bodybuilding tävlingar som har väl firat och stöds av många. Många människor har vigt sina liv åt att delta i dessa typer av tävlingar på grund av disciplin och utbildning som det medför. Det finns olika typer av tävlingar i ligan, och de två mest populära skulle behöva vara siffran konkurrens och bikini konkurrens. Från ljudet av det, verkar det som det finns ingen tydlig skillnad mellan de två tävlingar som är varför vissa människor tycker att det är svårt att skilja mellan de två. Det är bättre att definiera varje tävling för att veta precis vad exakt de stora skillnaderna är mellan de två.

Först och främst, kvinnor i figuren konkurrensen har mycket framträdande muskler. Förmodligen den mest uppenbara skillnaden mellan figuren och bikini konkurrensmyndigheterna är utjämnade deltoids i kvinnorna i figuren tävlingen. Å andra sidan, kvinnor i bikini konkurrens har färre muskler än de i figuren konkurrens. De har muskler men är mer tonad och i en mjukare look. De flesta av kvinnorna i bikini konkurrens har en stor tan, eftersom det ger en effekt på deras kroppar att ge dem mer av en kant. Solbrännan hjälper också till att muskeltonerna mer framträdande under de mycket ljusa scenbelysningen som är alltid en del av konkurrens nätter.

Det finns två mycket stora saker som inte ska översättas i bilder av bikini tävlingar. Dessa är presentation och kostym val. Konkurrenter i denna division som väljer att bära en kostym avsedd för figuren divisionen är mycket påtaglig vilket gör dessa konkurrenter verkar på sin plats. Konkurrenter bör gå med en monterad bikini eller en skräddarsydd en att undvika att jämfört med figur division. Välsittande kostymer faller perfekt på rätt plats gör en mycket stor skillnad. Naturligtvis, presentationen av en konkurrent till hennes kropp avslutar hela paketet. Konkurrenter som inte presenterar sig väl, även om deras kroppar är perfekt, inte att vinna tävlingen.

För att skilja de två (bikini och figur tävlingar) ännu längre och tydligare figur tävlingar handlar om de övergripande muskler. Denna uppdelning väljer en högre kroppsfett än de hos bodybuilding division. Figur tävlingar fokuserar även på tätheten och muskel aspekter men mindre än den för bodybuilding tävlingen. Bikini tävlingar handlar om ser bra ut i en bikini med inte så synliga muskler och en högre kroppsfett jämfört med den figuren division. Deras kroppar är mycket väl tonas.

Figur tävlingar är för kvinnor som har en mycket atletisk kropp tillsammans ett intryck av någon muskulös. Det finns tre divisioner i denna tävling: Open Division (nr åldersgrupp), Classic Division (35 + år) och Masters Division (45+ år). Öppna Divisionen är uppdelad i höjdklasser som kan justeras under konkurrenter 'registrering för att ge en jämn fördelning till alla konkurrenter.

Sammanfattning:1. Det finns olika typer av tävlingar i NPC ligan, och de två mest populära skulle behöva vara figuren avslutad och bikini konkurrens.

2. Den mest uppenbara skillnaden mellan figuren och bikini konkurrensmyndigheterna är utjämnade deltoids i kvinnorna i figuren tävlingen. Å andra sidan, kvinnor i bikini konkurrens har färre muskler än de i figuren konkurrenter.

3. De flesta av kvinnorna i bikini konkurrens har en stor tan, eftersom det ger en effekt på deras kroppar, vilket ger dem mer kant.

4. För att skilja mellan de två (bikini och figur tävlingar) ännu längre och tydligare figur tävlingar handlar om den totala muskeln. Denna uppdelning väljer en högre kroppsfett än de hos bodybuilding division.