Skillnaden mellan Adidas Superstar 1 och 2
Adidas Superstar 1 vs 2

Vad gör kända kändisar som Fergie, Chris Martin, NBA, Jay-Z och Craig David har gemensamt? Svaret är ett par Adidas Superstar. Onekligen har detta varumärke av skor korsat tid och trend under sin vistelse i skoindustrin. Det är inte bara har utmärkt teknik passar för basket, men också utstrålar mångsidighet och klassisk-ness när det gäller mode. Inte konstigt att det 'är en av de bästa valen av kändisar och artister, oavsett stil eller genre.

Adidas Superstar kan spåras tillbaka så tidigt som 1969. Det är den låga topp variation av Pro Model basketshow, och den första att ha en allt-läder och den nya kända gummiskal tå. Med denna särskiljande beståndsdel, blev det känt som 'skal toppar', 'skal skor' eller 'skal tå'. Samma ikonisk design har blivit en viktig drivkraft inom sneaker marknaden. De sålde som pannkakor till elitidrottare och artister. Sedan talade Adidas Superstar för sitt namn, eftersom människor från show-business ansåg dem ett måste i sina kläder. Dessutom har Adidas Superstar undervarumärken med någon skillnad i deras släppt datum och design. Dessa är Adidas Superstar 1 och 2.

Adidas Superstar Jag var helt enkelt den ursprungliga samlingen släpptes 1969.? Det utmärker sig främst för sin gummi skal tå bit. Dessutom har skon också ett tunt skinn tungan utan någon ytterligare stoppning på insidan av tungan. Det var en milstolpe för sportskor utformning som det var den första låg topp basket skor någonsin infördes som innehöll allt läder och gummi tå. På grund av dess maximala skydd fördel, var det ett måste för de flesta basketspelare i både NCAA och NBA. I själva verket, tre fjärdedelar av NBA-spelare var bär Adidas Superstar I inom de första åren av sin närvaro på marknaden. Kareem Abdul Jabbar skulle vara en av de mest anmärkningsvärda fans av skorna. Och med alla gratis stöd det var att få från framstående idrottsmän och artister också, Adidas Superstar jag svävade på 1970-talet. Känd för sin klassiska stil och komfort, det gjorde det möjligt att vara bärbara inte bara inom basketplanen men också på scenen och på gatorna. Det bars antingen utan spetsar och tunga fastnat ut, som populariserades av rap-gruppen Run D.M.C., eller med tjocka, feta skosnören som vanligtvis matchas färgerna över den berömda tre-rand detalj. Dessutom Adidas släppt olika utgåvor av Superstars 1. År 2005 var de utformade med konstnär och musik-inspirerade funktioner. Under 2007 NBA utgåvorna introduceras med färger som matchar de av NBA-lag. Med en mängd olika färger att välja mellan, Adidas Superstar jag kan lätt bäras av vem som helst för att visa sin personliga stil.

Adidas återuppfunnit ursprungliga Superstar skor, producerar Adidas Superstar II. Superstar II tar en ganska retro förhållningssätt, eftersom det ger tillbaka den klassiska basket stil. Den sysselsätter mer komplexa utskrifter och djärvare färger såsom blomfoder för kvinnor sko interiörer och metalliskt silver exteriörer. En annan add-on skulle vara sidenfoder avsett för ökad komfort. Även om det behåller den klassiska gummiskal tå, har det uppgraderat sin övre till full läder för bättre komfort. Den full grain läder är både stödjande och slitstarkt. Yttersulan har en fiskbensmönster för extra grepp. En del av den nya designen är en tjock vadderad tunga för extra komfort och stöd, och ökad stoppning runt hälen förbättrar skyddsnivån. När det gäller estetiska funktioner, har flera nya upplagor av Superstar II släppts. Superstar II finns i mer vågade stilar och färger. Vissa har även skräddarsydda grafik eller subliminal handen. Ett exempel på dess senaste utgåvan är Def Jam Records serie.

Sammanfattning:1. Adidas Superstar Samling 1 är den ursprungliga samlingen släpptes 1969. Samtidigt är den andra den nygamla den ursprungliga.

2. Superstar Samling 1 har en allt-läder och en gummi tå. Den andra samlingen har en add-on, en sidenfoder för bättre komfort.

3. Samling 1 har en tunn läder tunga, medan Collection 2 har en tjock vadderad plös.