Skillnaden mellan en tryck Flip och en hård FlipTryck Flip vs Hard Flip

Tryck flip och hård flip finns två typer av skateboard eller flip trick. Eftersom dessa två typer av tricks är förknippade med skateboard, de är oftast utförs med en skateboard med en variation på skateboardåkare 's åtgärder för att utföra både trick. Båda trick kräver smidighet, balans och rörlighet precision.

Utgångsläget för båda tricks är att ha en fot i ena änden av styrelsen och en fot på framsidan av kortet. I landning, är båda fötterna förväntas vara på bordet efter luckan.

En annan gemensam nämnare för de båda flip trick är att de anses grunderna. Många varianter av dessa trick har utvecklats och utförs i många evenemang.

I en tryck flip, skateboarderen applicerar tryck (genom att använda en fot) till baksidan av kortet för att göra styrelsen luckan. Trycket brukar tillämpas av den bakre foten på baksidan av skateboarden. Om trycket tillämpas av den främre foten och släpptes av bakre foten, är det fortfarande ett tryck flip men det anses också en nollie. Beroende på platsen där trycket appliceras (antingen hälen sidan eller tå sidan), kan man utföra en variation av trycket flip.

Luckan av skateboarden är inte ett resultat av en pop. En tryck flip kan resultera i vända skateboard i någon riktning eller göra varial flips.Vid en blick, kan en tryck flip ser ut som en hård flip bland många andra former av trick flips. Några av de varianter av denna flip trick är: tryck varial kickflip, tryck varial heelflip, 360 tryck inåt hälen flip, och 360 åska flip.
Å andra sidan, ser en hård flip nästan densamma som en tryck flip. Emellertid är en hård flip faktiskt en kombination av en frontsida pop knuff och en kick flip. Ett hårt flip kan också beskrivas som en hård varial kickflip. Detta trick tillskrivs Rodney Mullen.

Som en tryck flip, är läget för fötterna i en hård flip densamma. Den bakre foten används för pop läge medan den främre foten gör det möjligt för skateboardåkare att göra kick position. Till skillnad från den tryck flip, är det hårda flip utförs med en pop med den bakre foten utför pop position.

Dessutom är de flesta hårda flips utförs för att rotera med 180 grader. En variant av det hårda flip kan göra luckan vända 360 grader. Vid utförande av den hårda flip, det är ett varumärke, en illusion flip. Illusionen luckan är uppfattningen där skateboard verkar för att bläddra mellan åkaren 'ben i stället för att bläddra i luckan.

Dess variationer innefattar fakie hårt flip trick, tryck hårt flip trick, och 360 hårda luckan.

Sammanfattning:

Både tryck flip och flip trick finns två typer av flip trick (eller skateboard trick) som är populära med skateboardåkare. Båda tricks anses grundläggande eller 'old school' flip tricks.

Ett tryck flip är ett trick som kan göras till en variant, men det är enkelt i sitt väsen. Å andra sidan, är en hård flip en grundläggande trick men är också en kombination av framsidan pop knuff och sparka flips.

Ett tryck luckan är en grundläggande flip trick som innebär att applicera tryck på den bakre änden av brädan med den bakre foten. Den främre foten i en tryck flip inte göra någonting. Å andra sidan, gör det hårda flip användningen av båda fötterna. Den bakre foten gör pop medan den främre foten gör kick läge.