Skillnaden mellan östra kung och Kalifornien kungÖstra Kung vs California King

När någon ser 'Eastern King' eller 'California King,' det betyder inte att det finns en kung i Kalifornien. Istället var dessa namn som gavs till överdimensionerade madrasser som har blivit allt populärare i stora sovrum hem. Dessa sängar är större än den traditionella drottning eller full-size-säng, och i vissa fall kräver ägarna till specialbeställning sängkläder som passar dem på lämpligt sätt. I Storbritannien, är deras king size-säng storleken på en amerikansk drottning säng, och deras super kung är densamma som en amerikansk kung. Kalifornien kungen och östra kung sängar kan köpas på någon madrass och möbelaffärer med priserna på högre slutet för madrasser som du betalar för storleken. Tyvärr, eftersom dessa sängar är så stora, de är svåra att flytta ensam och är svåra att få in och ut ur vissa rum. Du måste vara säker på att du har tillräckligt med utrymme för att hysa en östlig kung eller en California king om du ska köpa en.

En östra king size-säng har en 76-tums med 80-tums lång madrass och typiskt kallas bara en king size-madrass. En California king size-säng har en 72-tums med 84-tums lång madrass. Detta är den största säng i USA. Den östra king bed typiskt betraktas som lika med två långa enkel size-sängar med fyra extra inches av bredd. Så det tar upp gott om utrymme; men det finns gott om utrymme för två personer att sova bekvämt. Den östra kungen är fyra inches bredare än California king och är populär för större sliprar och par som vill sprida ut och har extra komfort. Kalifornien kung är fyra inches längre än den östra kung säng och är populär bland högre sliprar som finner den traditionella kung för kort för komfort. När du handlar för lakan och sängkläder, kommer det östliga king size-säng märkas som 'king size' ensam, medan att hitta längre sängkläder, är det nödvändigt att specialbeställning för California king. Båda sängar skapades med avsikt att hjälpa högre och större än genomsnittet sliprar, och även de som bara gillar att sprida ut, med mer utrymme än en queen size-madrass.
Medan de östra och Kalifornien kung sängar kan tyckas ha många skillnader, i själva verket är skillnaderna bara några inches från varandra.
Sammanfattning:1. Den östra kungen och California king hänvisar till sängar som är av större än genomsnittet drottning dimensionering. Östra kungen är även hänvisad till som en standard king size-madrass.
2. Den östra kungen är fyra inches bredare än California king och California king är fyra inches längre än den östra kung madrass. Storleken på den östra kungen är 76 inches bred och 80 inches lång och den California king är 72 inches bred och 84 inches lång.