Skillnaden mellan Reiki ändstöd och Standard ändstödReiki ändstöd vs Standard ändstöd

Massagebänkar har tre olika alternativ. Dessa tre olika alternativ är på grund av skillnaden i ändplattorna anordnade i massagebänk. Ändplattorna är en integrerad del av massagebordet och kan inte tas bort eller ändras. När sålunda en köper en massagebänk, bör man vara medveten om skillnaderna mellan Reiki ändplattan och standard ändplattan. På båda sidorna av samma typ av ändplattor är fasta, men i vissa tabeller som Earthlite, har en sida av standard ändplattor medan den andra änden har Reiki ändplattor. Dessa kallas kombimassagebänkar.

Reiki ändstöd
Reiki är en speciell typ av massage och Reiki mästare måste utföra massage mestadels i sittställning. Detta beror på att det innebär en hel del huvud och fotmassage. Massagebänken med Reiki ändplattor ger mer komfort för terapeuten i termer av att sitta och lätt att sätta fötterna under massagebänken. Ändplattorna har en båge i slutet som ser ut som en 'U.' De strukturella stöds inte liksom i standard ändplattan således tjockleken av ändplattan är vanligen större för att göra den hållbar. Det hjälper knäna på terapeuten att lätt rymmas under bordet, och benen don 't behöver sträckas när man sitter under långa sessioner.

https://www.physique.co.uk/catalogue_images/lifestyle_couch.jpgStandard ändstöd
Strukturellt standard ändplattor är starkare. De är mer stabila. Anledningen är ibland när massage som sport massage måste ges till kunder, behöver terapeuten att montera bordet tillsammans med kunden och för att stödja kroppsvikt två personer. Att uthärda de kraftiga massagetekniker, har bordet för att vara stark och stabil. Det ska inte rock eller vibrera eller ge vika under de kraftiga massage. Nackdelen av standard ändplattor är att de inte ger benutrymme under bordet. Terapeuten som inte sitta ner kan komma undan med designen, men om de måste sitta, är det inte mycket bekväma. Benen måste sträckas för att rymma det organ i enlighet med formen av tabellen. Stabiliteten hos standard ändplattan kommer från ett dekorativt 'X' -form.

Sammanfattning:

1. Reiki ändplattor på en massagebänk ger mer komfort för terapeuten medan han sitter som ändarna är utformade som en 'U' och knäna kan rymmas under bordet. Standard ändplatta massagebord inte har form för att rymma knän terapeuten under bordet därför är det mer lämpade för terapeuten som föredrar stående.