Skillnaden mellan näsa och svans av en Skateboard Näsa vs Tail av en Skateboard

Svansen och näsa av en skateboard kan se nästan samma. För vissa skateboards, där näsan och svans har samma vinkel, kan du åka åt båda hållen. Men det finns andra skateboards med olika vinklar i näsan och svans som kan göra en skillnad.

För många skateboards, näsa och svans har olika former eller konkava. De flesta skateboards har en näsa med en speciell ljus färgad hårdvara på det så att åkarna kan lätt skilja den från svansen.

För gamla skola skateboards, är näsan platt och rund och svansen är böjd uppåt. Även skateboards som säljs idag har samma mål så ibland kan det vara meningslöst att skilja näsan från svansen.

Om slutet av skateboard är mindre, då är det svansen, och den större delen är näsan. En annan term för näsan är 'fånga' eftersom det faktiskt fångar foten när du gör en Ollie. Så näsan bör vara större för att bättre fånga foten. Svansen av skateboard är mindre och ligger något närmare marken för att få en bättre pop och snabbare respons. Det 'är faktiskt svårare att åka skridskor när du använder den större änden av skateboarden som en svans.

För vissa skateboards, är svansen brantare och längre, och bredare medan näsan är skarpare och smalare. Men du kan göra fler trick när näsan av skateboarden är bredare och större.Näsan och svansar av skateboards kan skyddas. Näsan är skyddad genom att placera en nosskyddet tillverkad av ett plaststötfångare som skyddar framsidan av en skateboard. Det är oftast används för old school skateboards. Medan svansen kan täckas med en svans vakt som är ett plasthölje som skyddar svansen.

För skateboards med samma svans och näsa, kan du åka genom att byta dem. Men om du åker framåt med ena änden, så kan det lätt bära den ner när du gör lastbilar, däck, och borst. Vad 'är bra om denna idé är att det kommer att bli mer bekväm att åka skridskor och göra olika trick, även om det skulle vara svårt att bryta och skridsko när skateboard är sliten i ena änden. Så det är bättre att byta båda ändarna av skateboard så att det skulle bära jämnt.

Sammanfattning:

1. Svansen och näsa på skateboards ser exakt samma men oftast det skiljer sig i vinklar för att skilja dem.
2. Näsan har en speciell ljus färgad hårdvara för att skilja den från svansen.
3. För gamla skolskateboards, är näsan platt och runt medan svansen är böjd uppåt.
4. För vissa skateboards, är svansen mindre och näsan är större. Men näsor bör vara större för att bättre fånga foten.
5. svansar av skateboards är mindre än näsan, och det är ganska mycket närmare marken som gör att bära snabbare.
6. näsa kan skyddas med en näsa vakt medan svansen är täckt med en svans vakt för att hindra dem från att bära.