Skillnaden mellan AMA och Motogp
AMA vs Motogp

AMA och Motogp är namn i samband med cyklar och super cykel tävlingar. En är universell ras och den andra är bara U S baserat.

AMA cyklar modifierade cykel versioner. Å andra sidan, Motogp finns cyklar exklusivt tillverkade för tävlingar. Vid en jämförelse mellan de två cyklar, MotoGP cyklar är starkare än AMA cyklar.

AMA cyklar finns på marknaden och kan användas av allmänheten. Å andra sidan, Moto GP cyklar inte är tillgängliga för allmänheten. MotoGP cyklar kan inte användas på vägen medan AMA cykel kan användas på vägarna. MotoGP cyklar tillverkas för speciella ändamål.

Vid en jämförelse mellan de två raserna, MotoGP tävlingarna är en klass i sig. MotoGP tävlingarna är vida överlägsen AMA tävlingarna.AMA är den ledande super cykel racing i USA. AMA tävlingarna lanserades 1976. Den amerikanska Motor Association lyckades tävlingarna To 2009 och sedan förvaltningen överfördes till Daytona Motorsports Group. AMA race har genomgått många förändringar, bland annat ändringarna motor.

När AMA cykel tävlingar är USA-baserade, är MotoGP en internationell tävling. Cyklarna som används i MotoGP-lopp har motorer med fler hästkrafter än de som används i AMA tävlingar. ? Cyklarna som används i MotoGP-lopp kan nå högre hastigheter jämfört med cyklarna i AMA lopp. En annan skillnad som märks mellan AMA och MotoGP cyklar är att de senare har drag kontroller.

Människor anser MotoGP-lopp och cyklar som mer prestigefyllda än AMA cyklar och raser. MotoGP cyklar får en kunglig status jämfört med AMA cyklar.

Sammanfattning

AMA cyklar modifierade cykel versioner. Å andra sidan, Motogp finns cyklar exklusivt tillverkade för tävlingar.

MotoGP-lopp och cyklar som mer prestigefyllda än AMA cyklar och raser.

AMA cyklar finns på marknaden och kan användas av allmänheten. Å andra sidan, Moto GP cyklar inte är tillgängliga för allmänheten.

MotoGP cyklar kan inte användas på vägen medan AMA cykel kan användas på vägarna. MotoGP cyklar tillverkas för speciella ändamål.

Vid en jämförelse mellan de två raserna, MotoGP tävlingarna är en klass i sig.

MotoGP cyklar får en kunglig status jämfört med AMA cyklar.