Skillnaden mellan NBA 2K8 och 2K9NBA 2k8 vs 2k9

Videospel har en separat marknad, och det är videospel som snabbt ikapp med många av den yngre generationen individer. Prylar och spel gör sina rundor för att attrahera och göra unga limmade till sina tv-spel. Många aktörer på marknaden har provat olika spel metoder för att locka folk. Den aldrig dör anda NBA har kommit att spela en viktig roll igen återuppliva videospelsmarknaden. De olika versionerna av det riktiga spelet är säker på att vara ett blickfång bland det amerikanska folket.

Los Angeles Lakers och Boston Celtics tog spel anda till en ny hög. Efter dessa två majors, vann NBA 2K basket videospel många gamer 'uppmärksamhet, med den realistiska video gaming spel sedan 1999. Sega Dreamcast, en sjätte generationen video spelbolag utvecklat NBA 2K videospel efter framgången med Sega Saturn. detta är samma företag som kom ut med Xbox och Nintendo Game cube. år 2005 såg NBA 2K-serien och de visuella koncept tas över av Take Two Interactive Group från Sega. 2K serien publiceras av Take Two.

NBA 2K presenterade Rod West och Bob Steele, som uttryckte videospel. Dessa två röst specialist gjorde också populära visar på radio, som Brooks och Fitz. Lanseringen av NBA 2K3 hade mer revolutionerande kommentatorer, som Tom Tolbert, Bill Walton, Michelle Tofoya, Bob Fitzgerald och Kevin Frazier, uttrycker videospel. Kevin Harlan och Kenny Smith hjälpte till med spel kommentarer och färgen på videospel 2K8 serien, medan Craig Sager hjälpte till med bisyssla rapportering, med Peter Barto gör tillkännagivandet. Videospels 2k9 serien hade Cheryl Miller, Clark Kellogg och Kevin Harlan som bisyssla reportrar.

Den 2k9 nätet är praktiskt eftersom det gör det möjligt för betalaren att skapa och ladda upp och dela listor och reglagen. Det gör det också möjligt att spelaren har DNA-funktioner. Skottet stick styrfunktioner tillåter spelaren att ändra skott halvvägs. Medan den adaptiva funktionen gör det möjligt att läsa sedan reagera, gör det möjligt även justering av realtid strategi. På så sätt kan de lagkamrater klippa, plocka och lägga om hur man hanterar bollen. Motståndaren kan också ändra hur du passar spelet takt.Online NBA 2k9 funktioner inkluderar fem på fem flerspelarläget med hjälp av Total Team kontroll tillsammans med ett rankingsystem som hjälper spelaren matchen väl mot sina motståndare. Möjligheten att utarbeta klasser har tagits bort från den senaste utgåvan. Detta kan också vara ett bra Gifting alternativ för ungdomar som vill göra en stil uttalande med videospel.

Sammanfattning:

1. Contest Slam dunk och tre pt tävlingar med i NBA 2K8. Detta är mycket lik NBA Live EA sports serie. NBA 2K8 har även Chris Paul med på omslaget.