Skillnaden mellan Heartgold och SoulsilverHeartgold vs Soulsilver

Människor som är intresserade av Pokemon är medvetna om spelserien som finns på marknaden. De vet vad Heartgold och Soulsilver är. Men människor som inte är medvetna om denna serie behöver veta att de är en parad spel och släpptes 2009 i Japan.

 Heartgold och Soulsilver
Heartgold och Soulsilver är en parad spel vilket innebär att de släpptes tillsammans som ett par. De är en remake av spelet släpptes 1999 kallas guld och silver. De ursprungliga spelen tillsattes med många nya funktioner.
Historien om spelen är om Johto och Kanto regioner. Spelet börjar från en stad som heter New Bank staden där spelarna, som är du, är det nya tränare.

 Nya egenskaper
Många nya funktioner har införts som nya karaktärer; en ny, icke valda kvinnlig karaktär har införts. Denna kvinnlig karaktär håller förekommer i spelet oavsett om hon har valts som en spelare karaktär eller inte. Kris har utelämnats från spelet. Många icke CJohto tecken kan hittas i de regioner som också som Kyogre, Dialga och Palkia.

Alla mekaniken i spelet har förts upp till standarden av fjärde generationens spel. Grafiken är bättre, bilder visas, och HG \u0026 amp; SS är enormt förbättras.
Vissa områden har lagts till de gamla regioner som Safari Zone.

För en mer personlig upplevelse, spelen kan du följas av någon Pokemon som du väljer.

Spelen har infört Pokeathlon händelser som tillåter spelaren att använda tre Pokemons samtidigt. Dessa händelser kan spelas med andra genom DS 's lokalt trådlöst.WiFi funktioner har införts så att man kan handla och spela eller strid mellan spel som Pearl och platina och Diamond.

Eftersom de är ett par spel, är den största skillnaden mellan dem olika Pokemons i spelet. De Pokemons presenterade endast i en av de parade spel och inte med i den andra.

Pokemons

Källa
http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Pok%C3%A9mon_HeartGold_and_SoulSilver_Versions#Pok.C3. A9mon
Sammanfattning:
1. Den största skillnaden mellan de parade spel är det som presenterar olika Pokemons i olika spel. Om en är med i en av de parade spel, då den inte är med i den andra.