Skillnaden mellan tobak och cigaretterTobak vs Cigaretter

Oavsett om det 's Cigar eller cigaretter, kan man inte låta bli att associera med varandra. För en, båda, enligt hälsoexperter, är dåligt för vår hälsa. Båda har också kontakter med machismo. Och båda binda upp med skadliga laster. det är fortfarande viktigt för oss att sätta fingret på vad som gör de två isär genom att skilja deras kärna och innebörd.

Tobak:
Cigarr är ursprungligen en jordbruksprodukt som vanligtvis ses insvept i en bladtobak som används för rökning. Den huvudsakliga kemikalie som används är nikotin, och det är den största bidragsgivaren för att göra tobaksrökning vanebildande.

cigaretter:
Cigaretter är fint skuren tobaksblad inslagna i papper för rökning. Det består också av PVA lim för limning ändamål. Vad gör cigarettrökning också vanebildande är den ingrediens som kallas rekonstituerad tobak som har tillsatser som hjälper nikotin funktion till sin högsta nivå vilket gör hela stick beroendeframkallande.Efter att ha lagt grunden på betydelsen av varje, kan vi nu gå vidare till att diskutera skillnaderna mellan dessa två. Även om det finns vissa likheter, men skilja skillnaderna är som att jämföra två frukter som tillhör samma familj. Ändå kommer det att göra en annan inverkan särskilt på hälsan om skillnaderna mellan dessa två förtydligas. Att vara medveten om skillnaderna kommer att hjälpa oss att inse vilka effekter de har på vår kropp, särskilt vårt blodomlopp. Det är viktigt att veta vad du matar din kropp med dessa produkter.

Sammanfattning:
Cigaretter och cigarr skiljer sig huvudsakligen i storlek. Cigaretter är i allmänhet lika i storlek. Cigarr, å andra sidan, har olika storlekar beroende på märke. I själva verket kan det utvidga sin storlek upp till sju inches lång.
Medan cigaretter i allmänhet endast innehålla mindre än ett gram av tobak, tobaksprodukter, speciellt de större, innehålla upp till sjutton gram tobak. Följaktligen kan det sägas att en enda tobaksprodukt kan vara ekvivalent med en förpackning eller två av cigaretter.
Å ena sidan är cigaretter tillverkade av olika kombinationer av tobak. Cigarr, å andra sidan är vanligtvis består av en typ av tobak om det 's torkad burley eller lufttorkad.
Tid på att konsumera cigaretter är naturligtvis mindre än tobak. I ungefär tio minuter eller mindre, kan en pinne av en cigarett konsumeras Det tar runt en eller två timmar för en att röka en hel tobaksprodukt.
Dessa två skiljer sig också i processer. Tobak behandlas på ett sätt som kan pågå ett år och sedan på jäst att pågå under de kommande månaderna eller så. Cigaretter har en kortare spännvidd av tid som används vid bearbetningen. Detta förklarar också varför tobak har en sådan unik smak och lukt.
Det papper som används för inslagning cigaretter tillåter ventilation av glöden. Cigarrer har inte, såsom de inte har filter. På ett sätt, det finns minimala ingredienser som hjälper till att filtrera de skadliga effekterna av kemikalier från att komma in i lungorna.