Skillnaden mellan NBA Live 09 och NBA 2K9NBA Live 09 vs NBA 2K9

Om du är förtjust i dataspel och sport, sedan ett sätt att njuta av både samtidigt, är genom att spela din favoritsport på datorn, eller med hjälp av populära spelkonsoler. För basket fanatiker, det finns två spel som är markerade på grund av sin känsla av realism och spänning. Dessa spel är NBA 2K9 och NBA Live 09. Så hur spelen skiljer sig?

NBA 2K9 anses av flera spelare som bättre basketmatch jämfört med NBA Live-versionen. Den har ett skott pinne som sägs vara bättre jämfört med den andra. På grund av detta faktum, kan du enkelt utföra fantastiska basket dunkar.

I form av kontroll, de också variera från varandra. NBA 2K9 ses ha mer realism (bättre grafik), och har en bättre övergripande spel (god kontroll). Även om båda spel kan erbjuda en mängd nedladdningsbart innehåll, är det fortfarande NBA 2K9 som har en bättre online-spel. Alla spelare i laget (för NBA 2K9) verkar vara unik för varje hängiven gamer, eftersom varenda en är skapad med olika fotograferings former.

NBA 2K9 har några andra fördelar. Dess anslutningsläge är mycket större än NBA Live. Du kan även utarbeta egna spelare för ditt lag på ett liknande sätt som ett lotteri, så att du kan bilda din Fantasy Team. Du behöver bara ha den bästa tur. NBA.com är huvudsidan när du spelar NBA 2K9. Den talar om poängen för de spel som du har spelat, och även datorn spelas händelser liksom. Det är häpnadsväckande att se att spelet i sig kan förklara spelaren av veckan, liksom, den bästa spelaren för månaden. Du har också möjlighet att handla spelare med motsatta grupper, även om detta kan vara en svår uppgift, precis som det är när spelare handlas i verkliga livet. När det gäller de metoder, kan du välja att träna med enskilda spelare, i syfte att utjämna upp en del av sina individuella styrkor, eller så kan du träna hela laget för att förbättra deras lagarbete och spelare till spelare kommunikation. Kanske den mest utmanande delen är när du spelar för Hall of Fame. Här inne, du 'll säkert träffa några till synes oöverstigliga odds, att även NBA-proffs skulle ha svårt att spela så gott.Tvärtom, NBA Live 09 nivåer med sina geniala tävlingar av 3-punkts skytte, och göra det bästa dunkar.

Allt som allt, båda basketmatcher är mycket bra, men det är otvivelaktigt NBA 2K9 som betraktas som nummer ett basketmatch bland de flesta spelare och speltillverkare.

1. NBA 2K9 har bättre visuell grafik, och är mer realistiskt, jämfört med NBA Live 09.
2. NBA 2K9 har också bättre och mer bekväma spelkontroller.