Skillnaden mellan fotboll och Softball CleatsFotboll vs Softball Cleats

Knapar är mycket används i skor bärs av spelarna i fotboll och softball. Men det är en missuppfattning att alla bommar är desamma. Men faktum är att fotbolls och softball knapar skiljer sig på många sätt.

När man tittar på fotboll och softball knapar, kan man tydligt urskilja skillnaden i bara en blick. Medan fotbollsskor inte har dubbar i fronten, softball skor har dubbar i fronten. Dessutom behöver fotboll reglerna inte tillåter spelare att spela med fotbollsskor på grund av den främre knap eftersom det kan innebära farliga för andra. Ett annat skäl är att fotbollsspelare använder oftast tårna och framsidan av skon för att styra bollen och en knap på spetsen skulle ge dem svårigheter i att göra så.

När softball dubbarna kan vara hög topp eller låg toppen, fotbollsskor är endast låg topp. Dessutom softball skor och knapar är skrymmande än de fotbollsskor och knapar.

Det kan också ses att de softball klotsarna ger ett bättre skydd ankeln jämfört med fotbollsskor.

Det finns också skillnader i mönster i vilket dubbarna är anordnade i softball och fotbollsskor. Softball knapar placeras i horisontella band runt häl, tå och mitten av skon. Å andra sidan är de fotbollsskor placeras mer runt omkretsen. Till skillnad från softball skor, gör fotbollsskor inte har dubbar på tå.

Fotbollsskor är i allmänhet tillverkade av plast. Även metall knapar också kan ses, är de endast tillåtna i vissa inomhus ligor. Softball klotsar är gjorda av antingen metall eller plast. Spelarna kan bära vissna av dem enligt ligan reglerna.

Sammanfattning1. Medan fotbollsskor inte har dubbar i fronten, softball skor har dubbar i fronten.

2. softklotsarna ger ett bättre skydd ankeln jämfört med fotbollsskor.

3. När softball dubbarna kan vara hög topp eller låg toppen, fotbollsskor är endast låg topp.

4. softball skor och knapar är skrymmande än de fotbollsskor och knapar.

5. softball knapar placeras i horisontella band runt häl, tå och mitten av skon. Å andra sidan är de fotbollsskor placeras mer runt omkretsen.