Skillnaden mellan Mountain Time och Eastern TimeMountain Time vs Eastern Time: tidszoner stora stater

I Kanada och USA, de följer en tidszon som sin normaltid. Dessa tidszoner kallas Mountain Standard Time och Eastern Standard Time. Dessa tidszoner är standardtiden följt av dessa platser men dessa tidszoner har många skillnader som måste hanteras. Det är bäst att definiera varje, så att skillnaderna mellan varandra lätt kommer att förstås.

Den nordamerikanska Mountain Standard Time kan bestämmas genom att subtrahera 7 timmar från Coordinated Universal Time. Den Coordinated Universal Time är också känd som Greenwich Mean Time. Symbolen för att subtrahera 7 timmar från UTC är UTC-7. \u0026 Amp; timmar kommer att dras under hösten och sommaren medan 6 timmar kommer att dras under våren sommaren och början av hösten. I denna zon tiden är baserad på den genomsnittliga sol- tiden för de 105 meridianen väster om observations Greenwich.

Detta kallas Mountain Time i Kanada och i USA på grund av Klippiga bergen, som ligger från nordvästra Kanada sträcker sig mot delstaten New Mexico i USA. I Mexiko är detta tidszonen kallas Stillahavsområdet. Mountainzonen är en timme före Stillahavsområdet och en timme sent än Central Time Zone.

Det finns vissa områden i USA som inte följer denna tidszonen i några säsonger som Arizona under sommaren. Den största i denna zon är Phoenix, Arizona, och dess hela huvudstadsregionen.Den Eastern Standard Time, å andra sidan är på västra halvklotet. Detta är känt som den nordamerikanska Eastern Standard Time eller NAEST. Denna tidszon ligger främst i den östra kusten av Nordamerika. För att avgöra det måste man subtrahera 5 timmar från UTC för sin normaltid och fyra timmar på sommartid. Detta är baserat på den genomsnittliga sol- tiden för den 75. Meridianen väster om observations Greenwich.

Den här gången zonen kallas Eastern Time i Kanada och i USA. När du observerar normaltid det kallas Eastern Standard Time medan när du observerar sommartid eller sommaren kallas Eastern Daylight Time.

Dessa är några av de definitioner och skillnader i Eastern Time och Mountain Time. Den skiljer sig från Nordamerika och i USA och det skiljer sig också beroende på säsong.

SAMMANFATTNING:
Berget gånger baseras på Klippiga bergen från Kanada ner till New Mexico.
För Mountain Time du subtrahera 7 timmar i UTC för normaltid och 6 timmar för dagtid, medan du subtraherar fem timmar i UTC för Eastern Time för normaltid och fyra timmar för dagsljus tidszon.