Skillnaden mellan Pokemon Röd och Pokemon BluePokemon Red vs pokemon Blå

Videospel har blivit enormt populär under de senaste femton åren eller så. De flesta är skapade av japanska programmerare, och två av de ledande videospel släpptes av Nintendo, Mario och Pokemon-serien av videospel.

Pokemon är en sammandragning av den japanska varumärket Pocket Monsters och hänvisar till Nintendo rollspel (RPG) som skapades av Satoshi Tajiri. Det var först utsläppt som ett spel för Game Boy, men har nu blivit världens 'näst mest framgångsrika videospel franchise.

Videospelet innebär beteckningen spelare som Pokemon tränare och ges tre Pokémon att träna med målet att tävla mot andra Pokemon och Pokemon tränare för att bli Pokemon ledar-.

Det är en serie som frigör spel i par med varje spel som innehåller små skillnader. En förbättrad remake av det ursprungliga spelet släpps efter några år från dess ursprungliga release. Det började med lanseringen av Pocket Monsters röd och grön i 1996 i Japan.

En förbättrad remake gjordes sedan, den Pokémon Red och Blue. Pokemon Red är den första i serien av Pokemon spel. Den kännetecknas av sin röda nyans, och spelet börjar på Pall Town där spelaren möter professor Ek som erbjuder spelaren tre starter Pokemon.Detta är också hur spelet startar i Pokemon Blue; Skillnaden ligger i tecken. I Pokemon Blue är det svårt att fånga Pokemon så spelaren har att handla med spelare av Pokemon Red. Vissa Pokémon utvecklas och bli mer kraftfull bara genom handel.

Grafiken och ljudet av Pokemon Blue är mer avancerad än med Pokemon Red eftersom det är mer lik den animerade serien. Den presenterar allt i en antenn sätt. Pokemon Red är mer tillgängligt för nya spelare, men, och det har den mest grundläggande tomt med en bättre bildfrekvens.

Medan Pokemon Red har en röd nyans, har Pokemon Blue en blå nyans, naturligtvis. Pokemon Blue har en mycket tillfredsställande bekämpa och prospektering spel mönster. Det finns platser, byggnader och landskap som har olika storlekar och mönster.

Sammanfattning:

1. Pokemon Red är den första i Pokemon spel serien medan Pokemon Blue är en förbättrad remake av Pokemon Green.
2. Pokemon Red har en röd nyans medan Pokemon Blue har blå.
3. Båda spelen börjar på samma ställe, möte med samma tecken, och välja tre starter Pokemon. 4. I Pokemon Blue är det svårt att fånga Pokemon så de måste bytas med spelarna i Pokemon Red.
5. Pokemon Blue är mer lik den animerade serien som kan ses på tv medan Pokemon Red är inte.
6. Pokemon Blue har mer avancerad grafik som presenterar en översiktsvy av spelet 'karaktärer medan Pokemon Red har bättre bildhastighet.