Skillnaden mellan AVS och S \u0026 amp; WACP vs S \u0026 amp; W

Om du funderar på att köpa ett användbart vapen för självförsvar syften, kan det vara ganska en skakande uppgift att komma fram till en lämplig beslut särskilt om du aldrig har köpt en produkt som förut. Det är absolut nödvändigt att läsa alla möjliga resurser på nätet om funktionerna i varje vapen så att du hamnar göra en god investering som är i enlighet med dina behov. Man bör veta skillnaden mellan en .45 ACP och en S \u0026 amp; W i ett sådant fall. Det finns bestämda punkter åtskillnad mellan dessa pistol modeller som kan göra en stor skillnad i ett liv och död situation. Så måste du välja noga i åtanke den typ av situationer och omständigheter som du utsätts för. Det beror också på om du behöver dessa vapen för en professionell uppgift eller endast i defensivt syfte hemma.

Smeden och Wesson pistoler hör till de mest prestigefyllda pistol bolag i USA. Detta företag har varit i branschen i cirka två decennier redan. Dock är .45 ACP pistol också ganska gamla modellen och dessa pistoler är ganska populär bland en majoritet av befolkningen som de har visat sin duglighet, gång på gång över loppet av några generationer. Denna pistol fördes till marknaden för försäljning runt ett sekel sedan göra det mer tillförlitlig modell av de två.

S \u0026 amp; W skiljer sig från AVS kraftigt i fråga om storlek och mätningar. S \u0026 amp; W är ganska kompakt i jämförelse med en 0,45 ACP som är relativt större och tyngre. Diametern av kulorna som går in i en S \u0026 amp; W pistol är mindre än den av kulorna som används i en AVS-pistol. Denna punkt i skillnaden är betydande faktum som gör en hel del människor väljer en ACP. Kulorna från en S \u0026 amp; W, men reser med högre hastigheter än de som lämnar en AVS och denna punkt inte bör ignoreras när du tar det slutliga beslutet.

Sammanfattning:

1) Det är en mer grad av rekyl observeras i en S \u0026 amp; W än i en AVS-pistol. Rekylen i en AVS är inte lika abrupt och överväldigande som i en S \u0026 amp; W.2) S \u0026 amp; W pistoler föredras av dem som vill undvika upptäckt av sina vapen, eftersom dessa pistoler är mindre i storlek och kan lagras lätt även när du reser. En AVS-pistol är ganska stora och väl synlig.

3) De kulor som går in i en AVS är större än de som går in i en S \u0026 amp; W.

4) ACP har funnits under en mycket längre tid än en S \u0026 amp; W pistol.