Skillnaden mellan öl Pong och BeirutÖl Pong vs Beirut

Öl pong och Beirut är kända dricka spel som spelas i många delar av världen. Populariteten av dessa spel har lett till uppkomsten av många turneringar i lokala barer.

Av de två spelen, är öl pong den mest spelade spelet. Man kan stöta på fler turneringar i Beer pong spel än Beirut spelet. En annan skillnad som kan ses mellan de två är att paddlar används för att slå bollarna i öl pong, medan bollen kastas för hand i Beirut.

När man talar om reglerna för de två spelen, de är olika. I öl pong, spelarna skjuta bollar i motsatta koppar. Det lag som först skjuter bollar i kopparna vinner, och det motsatta laget måste dricka resterande öl.

I Beirut samt, reglerna är nästan desamma som för öl pong, men om en spelare skjuter bollen i en kopp, har motsatt laget att dricka två koppar öl. Om en spelare kräver en solo cup och avlopp det tar motsatta laget bort två koppar. Om en spelare slår tre i rad, har han att skjuta igen. Om bollen rullar tillbaka till spelaren 'sidan, kan han skjuta det igen bara bakom ryggen.

Öl pong tros ha sitt ursprung i 1950 's eller 1960' s med dryckeskultur av Dartmouth College studentföreningar. Öl pong liknar den ursprungliga ping pong spel, men med koppar öl.

Å andra sidan, är ursprunget till Beirut spelet ofta ifrågasatts. Vissa säger att namnet myntades vid Lehigh University eller Bucknell University vid tidpunkten för den libanesiska inbördeskriget, och en annan version är att det har sitt ursprung i Lafayette College.Sammanfattning:

1. Paddlar används för att slå bollarna i öl pong, medan bollen kastas för hand i Beirut.

2. Arbets både Beirut och öl pong är olika. Även om Beirut regler är nästan samma som de hos Beer pong, har Beirut flera regler.

3. Öl pong tros ha sitt ursprung i 1950 's eller 1960' s med dryckeskultur av Dartmouth College studentföreningar.