Skillnaden mellan Remington 770 och 783Remington Company, USA, är tillverkare av Remington 770 och 783 gevär. Det är en av de största producenterna av hagelgevär och gevär, och är känd för att vara den enda amerikanska företag som gör både skjutvapen och ammunition. Företaget har fått en rekord genom åren för att föra ut låga substitut kostnads ​​för sin populära modell 700-serien. Modellen 770 är en sådan gevär härledd från denna serie, medan 783 är utvecklad från modellen 770 självt.

Remington 770

Remington M 770 är ett lågt prissatta, tidskrift matas kasta i sig handlingen, center-brand jaktgevär, med utrymme och komponenter, marknadsförs av Remington. Det är ett alternativ till företaget 's prestigefyllda modell 700, och dess uppgraderad modell 710. dess varianter är den kompakta och rostfritt modeller. Dessa gevär finns i svart, syntetiska, sammansatta och trä lager. Standardversionen väger 3. 9 kg, med pistol längd 108 cm och piplängd 56 cm. pistolen levereras med en monterad, borrning siktade 3-9x40mm omfattning, och dess magasin är kapabel att hålla 4 rundor. är säkerheten lätt att manövrera och har bra räckvidd.

Remington 770

Remington 770 är utformad med 3 låsklackar, och dess syntetiska lager kännetecknas av en upphöjd kind-stycke för snabbt öga uppriktning. Dess tidskrift, gjord av stål, är avtagbart; spärren, som också är av stål, hjälper väl lastning och lossning. Även om geväret är mycket exakt, finns det kontroverser om dess tillförlitlighet. Många kritiserar att det finns exempel på bulten hanterar knäppa bort, avtryckaren blir ojämn, plastdetaljer bryta, bult hårdnande, oförmåga att öppna och stänga efter ett visst antal omgångar, fat efterbehandling undermåliga etc.

Vad det än är, har jaktgevär några särskilda funktioner för att göra det märkbart från liknande från Stevens eller Marlins. Man kan tro att det för modellen 700 på en första titt. Men en noggrann observation av det unika utseendet av varbygeln kommer att visa det annars. M 770 är mycket relaterade till modell 710, och det dåliga rykte och problem tillskrivas den 710-serien sväva på detta gevär också. Det kan rekommenderas endast för oerfarna skyttar. Men många användare av detta gevär visat sig vara nöjd med det, men det är varken en precision gevär, eller ett överfall fil. För är Remington 770 konstruerad på ett sådant sätt att göra det så billigt som möjligt.Remington 783

Modell 783 är en premie budget, bult åtgärder gevär som kommer med en Supercell rekyl pad. Det är en dubbel pelare sängkläder åtgärder gevär, med fritt flytande kolstål kontur fat och justerbar Crossfire utlösande systemet, vilket underlättar skott till skott konsistens. Den finns i fyra varianter, nämligen 0,270 och 0,308 Winchester, .30-06 Springfield, och 7 mm Remington Magnum. De magnums skryta med 24-tums piplängd, medan andra bara läsa 22 tum. Dessa modeller väger från 7. 25 till 7. 5 pounds. Den svarta syntetiska lager är av nylon fiber för att ge styrka och styvhet till den. Varbygeln, och främre och bakre lyftsväng dubbar är ingjutna i lager. Den löstagbara magasin och spärren är stål, och det är lätt att ladda magasinet med patronerna går smidigt in i kammaren. Standard kalibrar kan hålla fyra rundor, men magnum håller bara tre.

Remington 783

I allmänhet, modell 783, som står mellan mycket betraktas modell 700 och den billigaste 770, är ​​en exceptionell gevär med bra prestanda. Det är elegant, fast och välbyggd. Den hemliga nyckeln till dess känsla är dess design och teknik för att göra det billigt med fokus på prestanda. Det är ett klokt val i den nuvarande konkurrens gevär marknad där ett lågt pris kan komma under $ 300, jämfört med sina konkurrenter som Savage, Mossberg, Browning, och Thompson Center.