Skillnaden mellan fotboll och Rugby CleatsFotboll vs Rugby Cleats

De flesta av spelarna använder skor med dubbar när man spelar i gräset eller hård torv. Knapar ge spelarna ett bekvämt grepp och även ge dem kontroll över sina rörelser. Men dubbarna skiljer sig från en sport till en annan. Här låt oss titta på skillnaden mellan fotboll och rugby bommar.

När man tittar på fotboll och rugby knapar, kan man se att tapparna i dubbarna i rugby skor är större än tapparna ses med fotbollsskor. Detta innebär att de rugbyklotsarna ger ett bättre grepp jämfört med fotbollsskor. Rugby knapar behöver en tyngre stud som spelarna är engagerade i fler rörelser.

Vid en jämförelse av fotbolls- och rugbyklotsarna, kan det ses att de fotbollsskor kommer med en knap i tån där eftersom det inte ses med rugby klotsarna. Fusk i tådelen är inte tillåtna i rugby knapar för att undvika skador på andra spelare när andra steg på dem.

I jämförelse, kan man också se att antalet dubbar i fotboll och rugby skiljer sig åt. Det finns fler dubbar i en fotboll sko jämfört med rugby sko. Medan rugby skor kommer med tio centimeters, fotbollsskor komma med cirka 16 centimeters. En annan skillnad som kan ses är att fotbollsskor görs också med kil knapar, vilket inte är tillåtet i rugby skor

Fotbollsskor är tunnare och mindre än rugby knapar. En annan skillnad som kan ses mellan fotbolls- och rugby klotsar är i sin form. När rugby klotsarna kommer i bladformer, kommer Fotbollsskor lite rund i formen.

När man jämför vikten av klotsarna, de rugby klotsarna är tyngre än fotbollsskor.

Sammanfattning

1. Dubbarna på dubbarna i rugby skor är större än tapparna ses med fotbollsskor.2. De fotbollsskor kommer med en knap i tån där eftersom det inte ses med rugby klotsarna.

3. Det finns fler dubbar i en fotboll sko jämfört med rugby sko. Medan rugby skor kommer med tio centimeters, fotbollsskor komma med cirka 16 centimeters.

4. Fotbollsskor görs också med en kil knap, vilket inte är tillåtet i rugby skor.

5. När rugby klotsarna kommer i bladformer, kommer Fotbollsskor lite rund i formen.

6. rugby knapar är tyngre än fotbollsskor.