Skillnaden mellan amerikanska och japanska BaseballAmerican vs japanska baseball

Tro det eller ej, är baseboll spelas i Japan samt! I Japan, är deras baseboll kallad 'Yakyu' (professionell baseball), och i Amerika, är det, naturligtvis, bara amerikansk baseball. En av de stora skillnaderna mellan dessa två baseboll spel, är den faktiska storleken på bollen. Den japanska baseball är större (och hårdare) än den amerikanska baseball. Detta är en mycket kontroversiell fråga diskuteras på TV och radio. Även japanska spelare har en bra historia av säkrings körningar, är deras fokus mer på sac flys, promenader, bunts, fast sätta in och stal baser, snarare än på spelare och körningar, till skillnad från de amerikanska lag.

Som med alla varianter av sportaktiviteter, det finns några exklusiva regler i japansk baseball. Till exempel, om kannan skulle oavsiktligt slå smeten, bör han tippa mössan som smet återvänder till basen. Denna gest anger att träff gjordes avsiktligt, och det finns inget behov av bestraffnings strider!

Möjligheten av en slips kan förekomma i den japanska baseball, även om, band endast ses i större spel. Det tar ca 20 omgångar och två dagar att bryta en slips. För att säkerställa att varje slagman anländer färskt och klar i sin position, det finns en sex man rotationsschema inom den japanska baseballmatch. Varje år spelar japanska professionell baseball team med andra mästare i Asien, och de betraktas som det bästa laget i hela Asien. I genomsnitt men har man sett att det japanska folket har tagit längre tid för att uppnå högre serie.De amerikanska baseball team gör består av några japanska spelare, vilket ytterligare indikerar America 's integration och mångfald för andra kulturer och raser i sin idrottsverksamhet. De japanska spelarna har också gjort mycket bra i den amerikanska lagen. Det finns dock inga amerikanska spelare i den japanska baseball team. Det finns cirka 30 ligor som stöder de amerikanska baseball team.

Sammanfattning:

1. Storleken på den japanska baseball är större än den amerikanska baseball.
2. Den japanska baseball är också svårare än den amerikanska baseball.
3. Det finns japanska basebollspelare i amerikanska lag, men det finns inga amerikanska spelare i den japanska baseball team.
4. Till skillnad från i amerikansk baseboll, kan en slips inträffa i en stor japansk baseballmatch.