Skillnaden mellan UFC och AfflictionUFC vs. Affliction

Det 'är verkligen en mycket konkurrensutsatt marknad där ute, och denna marknad jag tänker på är MMA eller Mixed Martial Arts. På grund av efterfrågan på fasta kämpar underhållning, har många företag försökt bege sig in i denna arena. Många misslyckades, och endast en några lyckades klättra till toppen. två namn ytan dock, och de är de företag UFC och lidande. En jämförelse av skillnaden mellan de två, är som att jämföra de två äldre huvud brottning domäner '' WWF och WCW.

Främst UFC eller Ultimate Fighting Championship, är en av de PR företag som lyckats göra anspråk på en stor bit av MMA globala marknaden. I själva verket kan det vara det företag som kan skryta ha faktiskt tog monopol på denna marknad. Det har redan varit inblandad i MMA branschen i många år. Därför är det den äldre och större PR företaget jämfört med Affliction.

Det som började som en modekollektion kläder företag som sponsrade UFC har Affliction nu förgrenat som en självständig PR företag på samma villkor som UFC. Det hade ursprungligen sitt säte i Signal Hill.

Affliction visade att den kan konkurrera med UFC genom att sponsra en bejublad match mellan två av de största namnen inom MMA tungvikt kategori, nämligen Fedor Emelianenko och Tim Sylvia (tidigare UFC-mästaren). Nämnda match fick namnet 'Förbjudna' en pay per view extravaganza iscensatt på Anaheim Honda Center, 2008. För att främja sina mål, Affliction även sökt hjälp från företagsjätten Donald Trump att vara den största aktieägaren i bolaget i syfte att få mer pengar. Som ett resultat har Affliction lyckats få en av UFC 's före detta premiär domare, John McCarthy.

Konkurrerar med UFC i MMA marknaden, Affliction lyckats fånga några av UFC 'bästa fighters. It' ännu inte s avslöjas om det 'är verkligen på grund av en' högre 'lön, eller dålig affär närvarande i UFC, vilket gjorde några av de stridande överföras till Affliction arenan, men vad 'är känt, är att ingen egentligen kan säga att Affliction har usel soldater jämfört med UFC. Om du gör anspråk på en sådan vinklad och oprövad förklaring, kanske du don 't titta så mycket MMA underhållning.De uppenbara skillnaderna mellan de två, ändå ses i vissa andra aspekter. För det första är ring design som används av UFC uppenbarligen mycket populär bur struktur, medan i den nyare Affliction ringen, de verkligen använda en ring och inte en bur. I termer av announcers, både PR företag använder sig av bufferten bröder. Affliction har Michael, medan UFC tar priset på Bruce Buffer.

Övergripande,

1. UFC är den äldre PR MMA företag jämfört med den nyare Affliction företag.