Skillnaden mellan Pokemon Black and WhitePok ?? mån Black vs Vit

De sötaste och mest populära monster i Nintendo rollspel scen har ännu en version för att behandla ivrig fans av spelet och den animerade tv-serien. Pok ?? mon svartvitt är den första av den femte generationen Pok ?? mon rollspel i Nintendo. Det släpptes i Japan i september 2010, som skall följas av USA, Europa och Australien i mars 2011. Det blev den snabbaste DS att sälja över 5 miljoner exemplar i Japan som den 9 januari, 2011.

Pok ?? mon Svartvitt har samma spelfunktioner med avbetalningarna innan dess release. Emellertid har denna femte delen vissa förändringar i kärnan spelet. Berättelsen fokuserar på en Pok ?? mon tränare som vill bli mästare i Unova-regionen. Tränaren kommer att vara mästare om han besegrar Elite Four, de sneakers i regionen. I denna delbetalning kommer 156 nya Pok ?? Mons införas göra listan 649 Pok ?? mons i alla. Du måste få alla 649 för att slutföra Pokedex, ett index över Pok ?? mons i spelet. Svartvitt är separata spel, men du kan handla Pok ?? mons mellan dem.

Två av de stora skillnaderna mellan Pok ?? mon svart och Pok ?? mon Vitt är de platser och den Pok ?? vanligare.

Endast i Pok ?? mon Svart är den svarta staden endast närvarande. Dessutom kommer den legendariska Reshiram stjärnan i den svarta versionen av den femte delen av Pok ?? mon rollspel i Nintendo. Den svarta stad i Pok ?? mon Svart kommer att innehålla många uppgifter som inte kommer att visas i den vita versionen. Du kommer också att kunna möta nya tränare på denna plats där du kan få mer erfarenhet.

Dessutom Reshiram, en legendarisk Pok ?? måndag, visas endast i den svarta versionen. Reshiram är en stor vit Pok ?? mon med skicklighet Turboblaze. Det kan också göra korset Flame. Reshiram är en drake liknande Pok ?? mon med blå ögon och ringar runt sin tunna hals. Den har en mjuk svans med band på sina händer, fjäder-liknande armar med fyra klor, och det har en fin, vit man. Dess utseende har likheter med sin legendariska motsvarigheten Zekrom.Zekrom kommer att presenteras endast i Pok ?? mon White. Dessutom kommer den vita skogen placeras enbart i Pok ?? mon White. Denna skog kommer att ha så många olika Pok ?? Mons, tränare och uppgifter som inte kan förekomma i den svarta versionen. Det kommer att finnas 32 Pok ?? mons i denna skog som inte kommer att finnas i den svarta versionen. Dessutom kommer det att finnas artiklar här uteslutande för den vita versionen.

Zekrom, motsvarigheten till Reshiram kommer uteslutande presenteras här i den vita versionen. Dess skicklighet är Teravolt. Det har också korset åska. Tillsammans med Reshiram 'Cross Flame, kan de skapa en mycket stark strejk. Det ser lite ut som Reshiram bara Zekrom har röda ögon, mörkgrå pansarliknande hud och en generator liknande svans. Det ser skrämmande jämfört med Reshiram.

SAMMANFATTNING:

1.? Den svarta versionen har svart stad medan den vita versionen har den vita skogen.