Skillnaden mellan Rotisserie och Head to HeadRotisserie vs Head to Head

Fotboll är ett spel eller sport som spelas mellan två lag bestående av elva spelare. Målet är att göra mål genom att ta bollen i motståndarens 's målområde. Det är en av de mest populära sporterna i världen, särskilt i USA, och spelas av människor i alla åldrar.
Bortsett från high school, högskola och professionell fotboll, det finns många varianter av spelet, såsom:

Tryck fotboll där spelet slutar när bollen bäraren berörs av en försvarare.
Flagga fotboll där bollen bäraren bär en flagga, och om det tas av en försvarare, slutar spelet.
Wrap där spelet slutar när bollen bäraren är insvept i armarna på en försvarare.
Arena fotbollsligan som är en åtta man fotbollslag och kan spelas inomhus.
Fantasi fotboll som är en virtuell fotbollsmatch. Det tillåter spelare att hantera professionella fotbollsspelare i National Football League (NFL).Det har blivit ett mycket populärt Internet spel sedan dess uppfinning i 1988 av Gary Chiappetta och
David McNamara. Spelet tillåter spelare att utarbeta, lägga / släppa spelare, handel och ändra listor. Fantasi fotboll har många olika ligor, nämligen; dynasti ligan, lönetak ligan, överlevande fantasi ligan, simulering fotboll, totala poängligan, head to head, och spett.
Head-to-head ligor har olika motståndare varje vecka, och det lag som har fler poäng under veckan vinner spelet. För att vinna mästerskapet, måste en lag har flest segrar, och om det är oavgjort, är vinnaren bestäms av det totala antalet poäng i enheterna.
Grillspett ligor, å andra sidan, inte har olika motståndare varje vecka. Istället är laget 's totala poäng för NFL säsongen samlat, och beroende på vilket lag har flest poäng för säsongen vinner mästerskapet.
I den här ligan, oavsett hur väl ditt lag gör i varje spel och du vinner de flesta av spelen under säsongen, om det i vissa spel du har mycket små punkter, det kan kosta dig mästerskapet. Head-to-head ligamatcher, å andra sidan, spelas mer som en riktig fotbollsmatch. Veckan motståndare lägger mer till spänningen i spelet, och det tillåter spelare att uppleva verklig, professionell fotboll. Bortsett från NFL ligor, har fantasi fotboll nu college ligor också.
Sammanfattning:

1. Head to head är en fantasi fotbollsligan där ett lag matchas med olika motståndare varje vecka medan grillspettet är en fantasi fotbollsligan där ett lag inte har en annan motståndare varje vecka.
2. Head-to-head ligamatcher är mönstrade på NFL-spel medan spett ligamatcher är inte.
3. Ett lag som har fler segrar för säsongen vinner mästerskapet en head-to-head seriematch medan det lag som har fler poäng för säsongen vinner mästerskapet en spett ligamatch.