Skillnaden mellan DC15 och DC25DC15 vs DC25

När man överväger raden av Dyson produkter, skillnaden mellan DC15 och DC25, skapar en intressant situation för alla som försöker att välja sin nästa modell. Var och en har många liknande funktioner, så det 'är viktigt att förstå deras gemensamma drag, lika mycket som det är att veta de funktioner som skiljer sig, så att du kan vara säker på att du gör det lämpligaste valet.

Det finns två tillgängliga delmodeller för varje modell. Den DC15 kommer i alla golv och djur, liksom DC25. Varje modell och sub-modell för DC25 anses vara en version av DC15, som har uppgraderats för bättre prestanda eller livslängd, som kan variera från modell till modell.

Det finns en teleskopstav som är en del av standardutrustningen för DC25. Den DC15 saknar staven, vilket gör möjligheten att dammsuga över golvnivå, mycket svårt att omöjligt.

För dem som är i behov av andningshjälp har DC25 certifierats av Astma och Allergifonden of America. Den DC15 har inte. Detta innebär att DC25 uppfyller kraven för släppa ut ren luft, som erbjuder alla fördelar med luftrening vid användning av produkten.

När man överväger som har flest verktygen är DC15 framme. Vid jämförelse med den ekvivalenta modellen av DC25, du få djuret verktyget, de trappverktyg, och kombinationen verktyg, med båda modellerna. Den DC15 erbjuder också den ytterligare groomer verktyget, låg håll golvmunstycke, och med fogmunstycket.

Den DC25 är den större av de två modellerna, men det är också lättare av de två modellerna. Skillnaden i vikt är ca 4 pounds. Den DC25 erbjuder 2 inches till 5 inches mer, när den jämförs med den höjd, längd, och bredden på DC15.

De flesta återförsäljare erbjuder DC25 för ett ganska konkurrenskraftigt pris jämfört med DC15, även om båda modellerna finns inte tillgängligt för mindre än $ 500 i nyskick. För djurunder modell av antingen modell, bör du räkna med att betala ca $ 50 mer, jämfört med alla våningar version.Sammanfattning:

1. De två modellerna delar många funktioner, och har samma typ av sub-modeller.

2. DC25 har godkänts och certifierats av Astma och Allergifonden of America.

3. DC15 levereras med mer standard ombord verktyg.

4. DC25 är större i volym, men lättare i vikt.