Skillnaden mellan Kenmore Elite och icke-elitKenmore Elite vs icke-elit

 

Kenmore är ett varumärke av hushållsapparater som är under Sears men är producerad av olika tillverkare som LG, Panasonic, och Whirlpool. Bortsett från de vanliga Kenmore apparater, du också få Kenmore Elite line-up. Både eliten och icke-elit versioner tjänar samma syfte, men eliten versionen är mer upp-skala version av de två.
Naturligtvis är det redan en tanke på att mer upp-skala version av något kostar mer än standardversionen. Och det är fallet med Kenmore eliten och Kenmore icke-elit apparater och kunder måste betala en premie för att få elit versioner.Med den premie du betalar förväntar en att få ett antal fördelar för att kompensera priset. Med Kenmore eliten line-up, får du ett antal funktioner som inte är tillgängliga på den nedre änden icke-elit versioner. Den faktiska funktioner varierar från apparaten till apparaten och från en modell till en annan. Så du behöver för att undersöka den faktiska modellerna du vill och jämföra dem med varandra för att väga om priset är värt det eller inte. Kenmore elit modeller är också mer estetiskt tilltalande än de icke-eliten modeller. Skillnaderna mellan de två härrör från olika utföranden samt användningen av bättre material som aluminium i stället för den billigare men mindre stabil plast. Detta är också en viktig bidragsgivare till hoppet i pris som plast är betydligt billigare att förvärva och bilda än metaller. Det kan inte bidra till funktionalitet och användbarhet av apparaten men det ger ditt hem en mer elegant och stilrena känsla.

Om du behöver bara de grundläggande funktionerna i en tvättmaskin, kylskåp eller mikrovågsugn, bör icke-eliten modeller från Kenmore vara tillräcklig för dina behov. Men om du också vill överväga hur apparaterna skulle se ut i ditt hem, kanske du föredrar att få eliten modeller. Priset skulle heller inte vara en dålig sak eftersom priset på apparaterna också lägga till överklagandet.

Sammanfattning:

Kenmore Elite är upp-skala lineup medan den icke-eliten version är den grundläggande lineupen

Kenmore Elite kostar mer än icke-eliten versioner