Skillnaden mellan Blunt och JointBlunt vs Joint

Under de första åren av det tjugoförsta århundradet var det vanligt att hitta män såväl som kvinnor 'förbjuden' cigarrer eller cigaretter. Rökning var inte bara en del av en trend på den tiden, men också främjas på grund av känslor av eufori och lättnad som det gav. Stjärnorna i filmer och dagliga tvålar skulle också röka en hel del på luft och detta ytterligare gjort trenden populär. Under de senaste åren har dock det genomsnittliga antalet cigaretter rökta hela världen minskade drastiskt på grund av en ökande medvetenhet om den skada det orsakar. Detta har ännu inte fört ett slut på röka med människor att ta till nyare, mindre skadliga metoder för att röka. Några vanliga sätt på vilka människor röker i dag är med hjälp av lederna, Blunts etc. De två nämnda teknikerna har blivit mycket vanligt, särskilt bland tonåringar i mellersta och övre medelklass i utvecklingsländerna. De är mycket skadligt på olika sätt. I denna artikel kommer vi att etablera skillnaden mellan de två.

I den enklaste av ord, är ett gemensamt en marijuanacigarett som har rullats till sitt typiska sätt. Mediet som används för att rulla den är vanligen papper i de flesta länder. Detta är fallet i de flesta industrialiserade länder för att vara exakt, medan i utvecklingsländer, är andra sätt för att svepa en gemensam. Dessa inkluderar brunt papper, 'beedis' från vilken tobaken har avlägsnats, cigaretter från där tobaken har avlägsnats, tidningar, kvitton etc. En gemensam finns i olika storlekar och normalt innehåller ungefär en fjärdedel till ett gram nettovikt av cannabis . I vissa sällsynta fall, har människor också förberett leder med så mycket som två pounds av cannabis! Användningen av tobak varierar i valsningsprocessen; vissa människor gör det oftare än andra.

I motsats till detta, en trubbig, som också är en cigarr, är bredare än en typisk cigarill men inte riktigt lika stort som ett typiskt Corona. Det vanliga sättet på vilket en trubbig görs är att dela upp den i två huvuddelar. En är innerskivan, som är mer eller mindre liknar en cigarett rullpapper även om den är gjord av tobak. På utsidan är den yttre blad som är lindad runt innerskivan i en spiral. Om vi ​​bedömer kommersiellt tillgängliga Blunts, då vanlig praxis är att använda papper tillverkat av tobaksmassan istället för att använda tobaksblad.Den mest uppenbara skillnaden mellan de två är hur de görs eller förpackade. De cigarettpapper används för att göra lederna är ganska tunn och ungefär tre inches lång. De kan hålla nästan lika mycket som en typisk cigarettrök. Å andra sidan, är Blunts gjorda av tjockare tobaksblad eller papper som nämnts ovan. Detta bildar en cigarr och rymmer cirka tre till fyra gånger så mycket vikt som ett gemensamt.

Det finns också en skillnad i smaken av en fog och en trubbig, men det är endast på grund av omslagsmedium som används. Dessutom, oftast människor lägger mer ogräs i en trubbig och det är anledningen till att vi också kan skilja de två genom att säga att Blunts har större effekter än lederna i att få en hög!

Sammanfattning
1. En gemensam är en marijuanacigarett som har rullats in i antingen ett papper, 'bidi' eller en cigarett som tobaken har tagits bort, tidningar, kvitto osv .; en trubbig är också en cigarr, är det bredare än en vanlig cigarill men inte riktigt lika bred som en typisk Corona, är den uppdelad i två huvuddelar, den inre blad som är mer eller mindre liknar en cigarett rullpapper även om det görs av tobak och yttre blad som är lindad runt innerskivan i en spiral
2. cigarettpapper som används för att göra lederna är ganska tunn och ungefär tre inches lång. De kan hålla nästan lika mycket som en typisk cigarettrök; Blunts är gjorda av tjockare tobaksblad eller papper för att bilda en cigarr och rymmer cirka tre till fyra gånger så mycket vikt som ett gemensamt
3. Olika smaker på grund av olika omslagstekniker
4. Blunts har vanligen större ogräs i dem