Skillnaden mellan AHA och Röda Korset CPRAHA Vs Röda Korsets HLR

AHA (American Heart Association) och Röda korset (helt känd som den amerikanska Röda korset eller ARC) är två institutioner som erbjuder medicinska utbildningar till lekmän och sjukvårdspersonal om vissa grundläggande livsuppehållande rutiner som CPR. I detta avseende, många kommer att fråga var och vilket företag erbjuder de mest attraktiva certifieringar, allra mest för dem som vill vara anställd.

Det sägs att Röda Korset griper sin teori för sina medicinska utbildningar från AHA själv. Således är AHA institutet som verkligen benet arbete för alla undersökningar som krävs, medan Röda Korset lånar helt enkelt teorin från dem. Båda tycks vara beroende av de riktlinjer som fastställts av AHA sista 2005. I samband med detta har AHA utbildningar anses vara svårare och är benägna för dem som redan har grundläggande och professionell medicinsk bakgrund. De är oftast de som bedriver utbildningar vid ackrediterade sjukhus ändå.

Inte att försämra kvaliteten på superb HLR-utbildning på Röda Korset, men de tycks ge en mycket enklare metod för HLR-utbildning. I utvärderingsprocessen, de kräver endast en mindre övergående andel av cirka 80% per examen jämfört med AHA 's 84-85%. Sålunda skulle många rekommenderar Röda Korset' HLR-utbildning till dem som don 't har mycket medicinsk bakgrund ännu. det har emellertid visat sig att Röda Korset 'HLR utbildningar är lite mer expansiv än AHA' s. deras utbildning tidslinjer är i allmänhet längre än den andra.

När det gäller den egentliga kursen, är AHA 's HLR-utbildning delas upp i tre delkurser:

1. Basic Life Support (BLS) som är avsedd för vårdpersonal

2. Heartsaver AED

3. Heartsaver CPR

Röda Korset delar också sin utbildning i tre:1. Professional räddare 's HLR, även känd som HLR Pro

2. skolor och gemenskapen 's HLR

3. Arbetsplats CPR

En av de omedelbara skillnader som du 'll komma över mellan de två är den tid certifieras. AHA erbjuder en tvåårig certifieringsprogram för alla sina utbildningar första hjälpen, AED och alla tre kurser i HLR medan Röda Korset erbjuder bara en år 'är värt för certifiering av sina sista två HLR kurser. Endast Professional räddare 's HLR är värt 2 år. Ovanpå det, Röda korset' är HLR Pro sägs vara inte att erkännas av medicinska institutioner jämfört med AHA 's BLS utbildning. Detta är en av anledningarna till de hälso- och sjukvård yrkesverksamma skulle söka efter en AHA HLR certifiering över Röda Korset.

Ändå både AHA och Röda korset är nationellt erkända för att leda i att göra topnotch grundläggande medicinsk utbildning för antingen lokala eller nationella grader.

1. AHA är en sägs vara en svårare HLR-utbildning än Röda Korset '