Skillnaden mellan svart och Milds och cigaretterSvart och Milds vs cigaretter

Svart och Milds och cigaretter är tobak som röks för vissa nöje. Båda har tobak och nikotin och som sådan finns det ingen större skillnad mellan dem.

Svart och Milds är att rökas som cigarrer, vilket innebär att de inte bör inandas men bara måste pustade in och ut ur munnen. Svarta och Milds röker är inte avsedda att komma in i lungorna. Å andra sidan, är cigaretter rökta hårt. Människor andas in röken hårt och röker kommer ned i lungorna.

Svart och Milds var en cigarr varumärke John Middleton Co, ett företag som säljer tobak i Pennsylvania. Altira har nu köpt detta märke.

Både svart och Milds och cigaretter är dåligt för kroppen. Vid jämförelse av närvaron av nikotin och tjära, kan det ses att svart och Milds innehåller mer av det. ? Så om Svart och Milds inandning, är det farligare än cigaretter.

En del av den svarta och Milds också inte har filter och så finns det en möjlighet att andas in röken mer. Cigaretter kommer med filter samt vanligt.I smaken, en del människor säger att svart och Milds har en hemsk smak. Dessutom, om svarta och Milds åter upplysta, de är svåra att röka.

När man jämför de två, människor röker mer av cigaretter än svart och Milds. När en svart och Milds är rökt en dag, det finns en möjlighet att röka en hel paket cigaretter. En annan skillnad som kan ses är att svart Milds kosta mer än cigaretter.

En annan egenskap hos Black och Milds är att det kommer med en trä eller plast spets. Svarta och Mild cigarrer finns också i olika smaker.

Sammanfattning

Svart och Milds är att rökas som cigarrer, vilket innebär att de inte bör inandas men bara måste pustade in och ut ur munnen. Cigaretter röks hårt. Människor andas in röken hårt och röker kommer ned i lungorna.

Svart och Milds komma med trä eller plast spets. De kommer också i olika smaker.

Vid jämförelse av närvaron av nikotin och tjära, kan det ses att svart och Milds innehåller mer av det.

I smaken, en del människor säger att svart och Milds har en hemsk smak.