Skillnaden mellan BB Guns och Airsoft GunsBB Guns vs Airsoft Guns

Airsoft vapen och bb guns, i dessa dagar, är två av de mest populära fritids av vapenentusiaster. Krig spel, skytte och andra Airsoft spel är mycket tilltalande för tonåringar och vuxna. Airsoft vapen och BB vapen är två olika typer av luftvapen som du lagligt kan äga i de flesta områden. Även om båda dessa luftvapen ser, känner och fungerar på samma sätt som riktiga vapen, det är där likheterna slutar. De skiljer sig från en hel del saker. Denna artikel kommer att visa dig hur de skiljer sig från varandra.

BB vapen eller kullager vapen har funnits i cirka 100 år eller mer. Det är en typ av luftgevär som normalt skjuter .177 kaliber metallkulor som har tillräcklig kraft för att genomborra huden och döda små djur som fåglar, ekorrar och andra små spel. Vissa människor använder bb guns för jakt mycket små djur eller skadedjur. Deras räckvidd är kortare jämfört med de flesta pellets vapen men det är ganska kraftfull. Det skjuter 91 till 152. 4 meter per sekund. Plåtburkar, papper och kartong är de gemensamma mål som de flesta BB vapenägare använder. Lagen säger att alla luftgevär eller gevär ska ha en röd spets fat så att du kan avgöra om de är verkliga eller inte. I BB guns 'fall har de inte en röd spets på pipan, eftersom de inte är klassificerade som leksaker, och därför kan vara dödliga och farliga. De är inte avsedda att bli skjuten på människor eftersom de kan vara dödliga om du misstag sköt dem på fel ställe. BB vapen, till skillnad från Airsoft guns, aldrig för att eldas eller användas i krig spel för de kan orsaka verklig skada.

Airsoft guns är det senaste tillskottet till luftgevär. De har bara funnits sedan början av 1980-talet i Japan. Till skillnad från BB kanoner som skjuter metallkulor, Airsoft guns brand lätta plast BBs som är relativt ofarliga. Den är inte avsedd att orsaka skada och är därför säkrare att äga även för barn att använda i sin egen bakgård med vuxen tillsyn. De är enbart för fritidsändamål. De skjuter sina pellets inte lika snabbt som andra luftgevär. Airsoftvapen kan skjuta med en hastighet av 55 till 91 meter per sekund. Dess utgångshastighet varierar från omkring 180 till 300 fps. Utformningen av Airsoft guns har nära kopior av militära vapen. Den har tre typer av ammunition; fjäder, gas eller el. Fjädergevär är det billigaste av de tre, men de är också den mest hållbara slag. Bland de andra två, kostar denna typ mest om du använder din pistol mycket. Trots detta faktum, många människor föredrar den här typen eftersom det erbjuder mer eldkraft. Den elektriska Airsoft är den mest kända för krigs spelare. Detta är främst på grund av dess snabba, automateld.Sammanfattning:

1. BB guns har funnits i mer än 100 år, medan Airsoft är det senaste tillskottet till vapen. Det
har funnits sedan början av 1980-talet.
2. BB guns brand metallpellets medan Airsoft guns brand lätta, plast BBs.
3. BB guns skjuter med en hastighet av 91 till 152. 4 meter per sekund. Å andra sidan, Airsoft guns är lite
långsammare. Det kan skjuta med en hastighet av 55 till 91 meter per sekund.
4. bb guns kan orsaka skador, skador, och någon gång är dödliga. Airsoft guns är dock inte
utformats för att orsaka person- eller egendomsskador.
5. Därför kan bb guns inte användas för att skjuta på folk medan Airsoft guns är säkra att använda i krig spel