Skillnaden mellan Raw och SmackdownRå vs Smackdown

I en värld av brottning underhållning blir ett namn synonymt med sporten C WWE. Helt kallas World Wrestling Entertainment, är WWE ett underhållningsföretag som framhäver wrestling tillsammans med några vändningar på grund av deras storyl ines. WWE har också grenade ut i olika nivåer av underhållning som har fört in i existens namnen WWE Raw och Smackdown, för att nämna några. Så hur dessa två subbranches i synnerhet skiljer sig från varandra?

Subjektivt, ivrig Pro brottning tittare säga att en av de mest märkbara skillnader mellan de två är att Raw är snyggare i naturen än Smackdown. Detta är enbart på grund av de udda storyl ines som författarna injicerar in i showen bara att pumpa upp betyg, och de säker är framgångsrik i att göra så. Även om brottning del kan ha en tendens att bli överskuggade av detta yngre fans tenderar att älska installationen på grund av sitt underhållningsvärde oavsett om brottning är inte längre giltig.

Det kan också tillskrivas de alltför dramatiska repliker som gjorde Raw mer kommersiellt populär än Smackdown. Som ett resultat, det finns fler brottning super produceras i Raw som Triple H, Heartbreak Kid (HBK), Batista, Cena och Orton bland andra kända underhållare. Kort sagt, de talanger i Raw är mer populär än erkännas som verkliga brottning storheter. I Smackdown, finns det många brottning storheter även om de 're inte så populärt. Således är Smackdown endast en sekundär blå varumärke jämfört med den glänsande premier röd varumärke status WWE Raw.När det gäller att visa tid, rå sänds på måndag nätter medan Smackdown sänds fredag ​​nätter. Det är också värt att notera att Raw har en längre driftstid än den andra. Detta är troligen på grund av det större antalet TV-tittare på måndag kvällar i motsats till fredagar gör Raw viktigare kommersiellt än dess motsvarighet. Historiskt sett har rått en mer produktiv historia som började vädring den 11 januari 1993, medan Smackdown började den 29 april, 1999.
Som görs av två separata kreativa team, rå och Smackdown erbjuder olika nivåer av underhållning för att passa olika smaker av ett brett utbud av brottning älskande publik.

Sammanfattning:

1. Rå är den främsta röd varumärke av WWE i motsats till den sekundära blå branded Smackdown.
2. Raw vädras på måndag kvällar i motsats till Smackdown som sändes på fredagskvällarna.
3. Raw har en längre gångtid än Smackdown.
4. Raw har de mer populära brottning stjärnor än Smackdown.
5. Det sägs att Smackdown visar bättre brottning än Raw.
6. Det har också visat sig att Raw innehåller snyggare repliker än Smackdown.