Skillnaden mellan Easytone och SimplyToneEasytone Vs SimplyTone

Reebok, en populär dotterbolag jätte skor företag Adidas har också återuppfunnit några av sina berömda rader av produkter med hjälp av sina geniala teknik. På samma sätt som vad Nike gör sina skor genom att göra det lättare att använda sin 'Nike Air' -konceptet, Reebok också har utvecklat sin skor med hjälp av olika tekniker som RunTone, ZigTech, Easytone och SimplyTone.

Det finns tydliga skillnader i egenskaper mellan RunTone och ZigTech skor men vad pussel köpare är skillnaden mellan Easytone och SimplyTone teknik. Faktiskt, båda dessa sko teknik används i Reeboks skor att uppnå nästan samma typ av känsla och nytta för användaren. Båda skor är avsedda för promenader och egentligen inte för omfattande löpning eller joggning bland kvinnliga användare.

Trots det 'är en mindre skillnad i skor' s skida. SimplyTone använder skum skida medan Easytone använder luft skida. Även om det fanns några återkopplingar om luften i Easytone 's luft skida läcker flera månader efter intensiv användning av skor, har detta påstående inte bevisats ännu.

Dessutom är Easytone sägs vara en innovativ sko eller flip flop lösning som är omsorgsfullt utformad för att ge styrka till användaren 's benmusklerna i varje steg han gör. Den använder sig av en boll teknik balans som innebär luftrörelser, vilket skapar toning och ben muskelstärkande funktioner i skor. När det gäller luft skida, hävdar skon skapare att luft skida i Easytone skor ge användaren en glute och hamstring muskler toning nytta av 28% respektive 11%, mer än vad SimplyTone erbjudanden.Baserat på bolagets 's skor testning har återkopplingen varit mestadels positiva för Easytone. Över 20.000 uppgifter timmar har samlats av Reebok från hundratals testdeltagare som deltog. Majoriteten av de svarande verkligen kände en betydande förändring i hur deras benmuskler har Laboratorietester arbetat när du använder Easytone skor. visar också att tekniken stöder kraftigt styrkan utvecklingen av de viktigaste benmusklerna utan att bära ut dem lätt.

När det gäller betyg, Easytone skor fick också högsta betyg över hela linjen. Oavsett Easytone typ av sko, kan det vara för toning eller helt enkelt för träning, är Easytone skodon betyget mycket högre än SimplyTone.

När det gäller prissättning, Reebok skor med hjälp av Easytone-tekniken har prisintervallet på $ 99 till $ 110. Tvärtom är SimplyTone skor kostar ca $ 79 gör det till ett billigare alternativ för Easytone skor serien. Om du är förtjust i flip flops, Easytone flip flops finns också strax under $ 50.

1. Easytone skor är en dyrare teknik i sko slitage jämfört med SimplyTone.
2. SimplyTone utnyttjar skum skida medan Easytone utnyttjar luft skida.