Skillnaden mellan American League och National LeagueAmerican League vs National League

Liksom de flesta förekommande sport spelade i Amerika, är baseball uppdelad i främsta konferenser. Dessa stora baseballligor inte annat än American League och National League. Visst, de 're både baseball, men det finns en anmärkningsvärd skillnad i reglerna som styr spelet. Men mer än en sådan skillnad, långtgående olikheter är också tydligt i spelstil, besittningsrätt, popularitet och inflytande i amerikansk baseboll.

American League (AL), kort för American League of professionell baseball klubbar, grundades 1901 som efterföljare till den västra ligan, en mindre baseball ligan som splittrades under senare delen av 1890 's. Vid 1977, AL utspridda i 14 lag. Kom 1990 's det delades in i tre som skulle vara East, Central- och Väst divisioner. Dess motsvarighet, National League (NL) eller också känt som National League of professionell baseball klubbar är ungefär två decennier äldre än AL. Det fördes till stånd tidigt 1876 som en ersättare till National Association of Professional Base Ball Players (NA). Det började med sex lag till 1978. Genom årens lopp växte till 16 lag delas in i tre divisioner nämligen National League East, National League Central, och slutligen, National League West.

AL och NL främst avskiljs av en regel. Och det är de tidigare tillstånden vad de kallar en utsedd slagman eller DH för kannan, medan den senare 't och ganska kannan bat allt för sig själv. En DH är en spelare avsedd för vadd. Han tillåts att slå på uppdrag av kannan. Eftersom de använder en hängiven smet i lineupen, AL lag genomsnitt generellt högre på körningar än NL lag gör. Andra medlemmar av en AL-grupp, till exempel kannor, don 't måste bat. Som ett resultat, gruppmedlemmar har möjlighet att maximera sina starka kompetens. Med NL lag är kannor fortfarande förväntas bat. I själva verket, de kräver en lika stark och effektiv uppsättning av färdigheter som överträffar alla aspekter och roller i baseball.

Med en skillnad på den enda regel, skilde sig helt AL och NL spelstilar. NL visade sig vara mer inriktade på pitching med starkare höjdpunkt på offensiv löpning. AL, å ena sidan, fokuserar på home run och mycket beror på strömmen totalt. Vidare är NL spelare lägga in en vadd rotation medan, såsom nämnts, AL upprätthåller en utsedd slagman som står i för kannor i rotation.I stort, AL vunnit fler spel än NL på 1249 till 1202. AL innehar ett rekord hemkörning av 61 genom Roger Maris av Yankees medan NL träffar är 73 till Barry Bonds av jättarna. När det gäller antalet laget segrar, Yankees i AL har en historia av 41 medan jättarna i NL har 37. När det gäller utslagningar, AL set 383 genom Nolan Ryan av änglarna, medan Nederländerna, endast en punkt lägre genom Sandy Koufax av Dodgers.

Dessutom både AL och NL är de stora ligorna i amerikansk baseboll. De är lika populär över trettio värdstäderna i USA.

Sammanfattning:

American League och National League anses vara de stora baseball ligorna i USA idag.

NL grundades 1876 och har vuxit till 16 lag hittills. AL är något yngre med ca 2 decennier och nu består av 14 lag.

Den slående skillnaden mellan de två skulle vara i den särskilda torped eller DH regel. AL har en dedikerad torped som fladdermöss i stället för kannan i rotation, NL medan kräver kanna i rotation att också göra batting.