Skillnaden mellan fotboll knapar och baseball knaparFotboll knapar vs Baseball knapar

Fotbollsspelare, liksom basebollspelare, bära knapar så att de kan få ett fastare grepp på spelytan. Både fotboll och baseball dubbar har samma funktion C för att hjälpa spelaren stå fast på marken samtidigt som han agera snabbt, och undvika lätt att snubbla eller halka. Men även om deras grundläggande funktionen är densamma, fotbolls klotsar skiljer sig från baseball dubbarna på många sätt. Även om skillnaderna har minskat genom införandet av konstgräs, gör de fortfarande finns på många olika sätt.

I grund och botten, fotboll knapar avser sportskor som har gjutna bottnar med stora rattar skruvas in för att tillhandahålla dragning. Knopparna är justerbara för att passa med villkoren i fältet.
När det gäller baseball dubbarna, de har oftast stålstänger som mäter cirka 3/4 av en tum bred och en halv tum djup, och de är fast monterade i botten av skon.

Fotboll knapar är tyngre, och tenderar att vara mer stödjande på grund av den tyngre fysisk belastning på idrottare som orsakades av den typ av spel och utrustning. De går också så högt upp som ankeln, även om olika stilar kommer att passa olika individuella preferenser. Å andra sidan, baseball bommar är mycket lättare, och inte gå upp till ankeln.

Metall spikar kan användas av basebollspelare i stället för plast eller gummi, men inte för fotbolls bommar; även om båda kan använda skor med plast dubbar. Detta beror på den varierande karaktären hos baseball platser, med några mycket svårare att köra på än andra.Medan dubbar på baseball bommar tenderar att ha ungefär samma längd, fotboll knapar erbjuder en mängd olika längder, främst på grund av skillnaden i positioner och för att kunna ta itu med de olika ytorna på spel.
I baseball, snabbare spelare föredrar ofta lättare knapar, medan kraft hitters och kannor väljer ofta mer stödjande bommar. I fotboll, är det telefonarbetare som väljer mer stödjande knapar, med vriststöd, när du kör ryggar samt breda mottagare går för dubbar som gör det möjligt för ett bättre utbud av rörelse.

För baseball spel på konstgräs, oftast bara kannor och fiskare kommer att använda spikar. För spelare i fotboll samt basebollspelare på konstgräs, kommer de ofta använder gummisulor med många mindre knoppar på dem.

Sammanfattning:
Fotboll knapar är tyngre och mer stödjande, medan baseball bommar är lättare.
Baseball dubbarna kan använda metallspikar, medan de inte används för fotboll dubbarna.