Skillnaden mellan aluminium och trä BatsAluminium vs trä fladdermöss

Den stora frågan för att bedöma skillnaden mellan aluminium och trä fladdermöss är C kan en aluminium bat träffa en baseboll längre än en trä fladdermus? Båda fladdermöss har fördelar, och vi kan jämföra egenskaperna hos de två utföranden först. Den enda stora skillnaden vi kan finna skulle vara deras vikt. Aluminium bat är mycket lättare, och ger mer kontroll. Sista minuten justeringar svänga bollen är lättare än med en trä bat. Eftersom trä fladdermöss göra justeringar swinging svårare, och behöver mer tid för att flytta bat, är aluminium att föredra. Trä fladdermöss har mindre rekyl, och inte vibrerar så mycket jämfört med aluminium bat, som har en trampolin effekt.

Att veta skillnaden mellan aluminium och trä fladdermöss, har vi några av parametrar, som är massan av BAT, massdistribution av bat vikt, kompressibilitet av trä mot aluminium, och den dynamiska tvär elasticitet av trä mot aluminium.

Genom att förstå bat material, kan vi hitta stora skillnader. Aluminium fladdermöss har sorter av legeringar med olika kombinationer av zink, koppar och magnesium. Dessa metaller, när legeras med aluminium, ge en ökad nivå av styrka, en lägre vikt, och hållbarhet. Aluminium fladdermöss inte gå sönder eller spricka som trä fladdermöss. Trä fladdermöss har en klassisk känsla och ljud. De är gjorda av trä, och längden och bredden av spannmål anger trädets ålder och tätheten. Trä fladdermöss kan gå sönder och spricka med tiden. Aluminium fladdermöss ger mindre vibrationer om de är gjorda av kryogeniskt behandlat aluminium. Det finns aluminium enda lager fladdermöss och sedan finns det aluminium dubbla lager fladdermöss. Trä fladdermöss är anpassade till en smet 'gunga och finns i en mängd olika former och avsmalning.

Rätt vikt av bat bestäms av vikten-längdförhållande. Det innebär en 34-tums bat har en -6 förhållande vikt och väger 28 uns. Val av vikten av bat beror på den styrka, längd och ålder av spelaren. Starkare smeter kan ha tyngre fladdermöss, såsom trä fladdermöss, och spelare med mindre styrka kan använda lätta aluminium fladdermöss. Ju lättare bat desto mer kommer att generera swing och öka kontrollen. Trä fladdermöss har alla sin vikt koncentrerad i tunnan, och det betyder allt allvar är vidare från händerna, och vikten är inte jämnt fördelad. En aluminium bat 's vikt är likformig, och balanspunkten inte är i pipan, vilket gör det lätt att svänga. Massan av trä bat är mer koncentrerad, och det blir ett hinder för att få en högre bat hastighet. En aluminium bat är mer effektiv på att slå inuti planen jämfört med en trä slagträ, men med en nackdel att den kan buckla.

Sammanfattning:1. Den stora skillnaden mellan aluminium och trä fladdermöss är vikt.

2. Trä fladdermöss inte buckla, men kan gå sönder eller spricka.

3. Aluminium fladdermöss inte gå sönder eller spricka, men kan buckla.

4. Trä fladdermöss har en koncentrerad vikt i eldröret, vilket gör sväng långsam.