Skillnaden mellan Pepperoni och salamiPepperoni vs salami

Pepperoni och salami finns olika korvar som används huvudsakligen i pizza och andra livsmedel. Även både pepperoni och salami är gjorda av fläskkött, de har små skillnader.

Salami kallas också en härdad korv och har sitt ursprung i Italien. Det sägs att italienska bönder var de första att göra denna korv. De hade utvecklat ett sätt att fermentera köttet så att den skulle kunna användas i många år, och vid tillfällen då det fanns en brist av köttet.

'Salami' är ett varumärke korv i Italien. Det var från Italien som korven reste till andra delar av världen. Det är främst gjord av fläsk, hackade nöt- och fjäderfä. Vinäger, salt, malet fett föredragna kryddor, vitpeppar, och vissa örter tillsätts som ingredienser. Efter blandning av alla ingredienserna med köttet, är det då jästa helt torr.

Salami används främst vid lunchtid. Denna korv är känt för att ha många näringsmässiga fördelar. En kalori-intensiv mat, är salami kända för att innehålla cirka 760 kalorier vilket är ungefär 80 procent av kalorierna. Salami består också av mer fett.

Pepperoni är också en typ av italiensk salami. Liksom salami är pepperoni också gjord av fläsk, hackade nötkött och fågel. Denna korv är en av de torra sorter av salami. Pepperoni är är än salami. Denna korv används huvudsakligen som en pizza toppning eftersom det är kryddig. Liksom salami, denna korv kommer också med samma näringsvärde.

Sammanfattning:

1. Salami kallas också en härdad korv och har sitt ursprung i Italien.2. Pepperoni är också en typ av italiensk salami. Denna korv är en av de torra sorter av salami.

3. Salami är ett varumärke korv i Italien. Det var från Italien som korven reste till andra delar av världen.

4. Både salami och pepperoni är huvudsakligen gjorda av fläskkött, hackade nöt- och fjäderfä.

5. Salami används främst vid lunchtid.

6. Pepperoni är kryddigare än salami. Denna korv används huvudsakligen som en pizza toppning eftersom det är kryddig.

7. Både salami och pepperoni komma med samma näringsvärde.