Skillnaden mellan mjölk och Half and HalfMjölk Vs Half and Half

Kanske det är svårt att skilja de två är att veta vilken produkt har mer fetthalt. Många kommer att tro att helmjölk har omedelbart mer fett än de andra '' det heter hälften och hälften i alla fall.

Mjölk, som i helmjölk, köps vanligen från kon. Denna produkt har ungefär 4% fett. Å andra sidan, halv och halv kom att vara eftersom det är 'halv' mjölk och 'halv' grädde. För att tydligt känna denna produkt, måste man först veta skillnaden mellan mjölk och grädde.
Mjölk, en genomskinlig typ av vitaktig vätska, har massor av proteininnehåll, för att inte tala om kalcium. Det har också askorbinsyra men bara till viss del (inte i alla). Det karakteristiska för mjölk, allra mest dess närings och fettvärden, skiljer sig från djur till djur (inklusive människor); även den specifika rasen av djuret har en viss effekt till fetthalten i dess mjölk. Vissa mjölkprodukter anses friskare än de andra. Dessutom är de vanligaste använda djur för att producera mjölk är kor, getter, hästar och åsnor.
Kräm, en annan mjölkprodukt, har uppenbarligen mest fett. Innan homogenisering mjölk för att göra grädde, fettet i mjölken lägger sig naturligt på toppen av vätskan. Detta skikt skulle senare bli tjock och krämig, och faktiskt skummas av för att användas som ren grädde. Det kallas grädde på grund av dess färg '' krämliknande färg (någonstans mellan gul och vit). Orsaken är att vissa grädde produkter som kommer från kor är rika på karotenoidpigment som ger den en gulaktig nyans. Nämnda pigment sägs komma från de växter som korna vanligtvis kemikalierna.Således, om hälften och hälften är 50% kräm och 50% mjölk så skulle det sannolikt vara fetare än mjölk men mindre tjock än någon typisk kräm. Om mjölk har en fett intervallet 0-4%, har hälften och hälften vanligen 12. 5%.

När det gäller smak, dessa mejeriprodukter är också olika. Det beror på att hälften och hälften är naturligtvis rikare och tjockare än helmjölk. Med hälften och hälften, kommer din maträtt nästan smaka mycket krämigare än när du 'åter kommer att använda vanligt mjölk. Det kan belägga tungan till skillnad från mjölk, varvid det smakar mycket renare på munnen. Det' är därför du måste vara försiktig i ersätta en mejeriprodukt med en annan när du talar om ingredienser i ett visst recept mat. Du kan sluta med en maträtt som har en annan smak och konsistens än väntat.

1. Mjölk är genomskinlig vit vätska medan hälften och hälften är lite krämig 'färg' 'gul-vit.
2. Mjölk har mindre fett än hälften och hälften.