Skillnaden mellan grädde och Half and Half CreamGrädde och Half vs Half grädde

Man kan stöta på olika typer av krämer på marknaden. Det kan ibland vara svårt att köpa rätt typ av krämer. Man kan göra rätt val av krämer endast om en vet skillnaden mellan de olika typerna av krämer och dess innehåll. Skimming det översta lagret av smörfett gör krämer. Den huvudsakliga skillnaden mellan de krämer är i fettinnehållet. Det är i denna mening som Cream och Half and Half krämer gör skillnaden.

När man talar om Half and Half grädde, är det en kräm som är halv mjölk och halv tunga grädde. En viktig skillnad som kan ses mellan krämer och Half and Half krämer är att de förstnämnda är tjockare. Det har också visat sig att hälften och hälften krämer tar längre tid för matlagning.

Medan krämer kan vispad kan Half and Half grädde inte vispad. Half and Half krämer, vilket är en blandning av mjölk och grädde, innehåller ca 18 procent av fett. Olika krämer har olika fetthalter. Medan vispgrädde innehåller 36-40 procent av fett, ljus krämer innehåller cirka 18 till 30 procent fett. Tunga vispgrädde kommer med ca 36 procent fett där som vispgrädde levereras med 30-36 procent fett. Andra krämer som tillverkning grädde och Aerosol kräm innehåller cirka 40 procent av fett.När man jämför kaloriinnehållet, Half and Half grädde skiljer sig från andra krämer. Till exempel, medan en tesked av tung grädde innehåller cirka 52 kalorier, en tesked Half and Half grädde innehåller cirka 20 kalorier.

En annan sak är att krämer kan göras hälften och hälften genom att tillsätta hälften mjölk till det.

Sammanfattning
1. Den största skillnaden mellan de krämer är i fettinnehållet.
2. En viktig skillnad som kan ses mellan krämer och Half and Half krämer är att de förstnämnda är tjockare.
3. Det kan också ses att hälften och hälften krämer ta längre tid för matlagning.
4. Half and Half krämer, som är en blandning av mjölk och grädde, innehåller omkring 18 procent fett. Olika krämer har olika fetthalter.
5. Det finns också skillnader i kaloriinnehållet mellan hälften och hälften krämer och andra krämer.