Skillnaden mellan strösocker och konditori 's SockerStrösocker vs Konditor 's Socker

Nästan alla människor har en söt tand. Barn gillar mest något sött som godis, choklad, tandkött, och så vidare. Det känns som himlen och glädje när vi äter något sött. Som de säger, när ledsen, äta choklad. Willy Wonka, om han bara var verklig, skulle alltid vara glada att bjuda in oss i sin fabrik full av godis och choklad. Tack vare socker, nästan alla rätter kan sötas möjligen helst, vilken dag som helst.

Socker är faktiskt utvinns ur sockerrör. Det har olika typer, och två av dessa kommer att diskuteras i denna artikel. Dessa florsocker och konditori 's socker. Låt oss ta itu med båda.

Strösocker kallas också konditor 's socker Det finns inga skillnader strösocker har andra namn som:... Florsocker, glasera socker, och 10x socker, och 4x socker florsocker är oftast företräde att baka för en av dess egenskaper är förmågan att lösa upp snabbt när den blandas med andra ingredienser. Sålunda är det ofta används när frosting kakor.

Strösocker kommer från strösocker, och strösocker kom från sockerrör. En ytterligare ingrediens som kallas majsstärkelse hindrar granulerna klibbar ihop. Granulerat socker kan malas igen för att bli ett fint socker till dess pulverform. Vissa människor vet inte vilken typ eller grad av granulat de kommer att få. Vissa skulle se 14x vilket är den högsta och finaste typ av spannmål. Således, regeln är, desto högre korn, desto snabbare kommer det att lösas upp. Så det beror på bagaren vilken typ av spannmål för att köpa. Etiketten berättar allt.Konditor 's socker finns i dagligvaru Men om du vill att din strösocker vara hemlagad, kan du göra följande steg:.. Förbered en mixer, en del strösocker, och slutligen majsstärkelse Blanda strösocker i mixern sedan. , tillsätt två matskedar majsstärkelse i mixern förhållandet är ungefär 200 gram socker till 50 gram majsstärkelse eller 4:.. 1 Blanda alla ingredienser tills det blir fint socker Vänta i cirka 15 minuter innan du öppnar mixern och använder. din hemgjorda strösocker.

Strösocker eller konditori 's socker används i stor utsträckning i kakor samt damning bröd med det, vilket gör det mer prakt till synen och gommen.

Sammanfattning:

1. Det finns inga skillnader mellan konditor 's socker och florsocker.
2. strösocker kallas också konditor 's socker, glasera socker eller florsocker.