Skillnaden mellan kost och rökning WeedÄta vs rökning ogräs

Marijuana eller annars känd som cannabis, eller marijuanacigarett, eller Ganga, ogräs eller kruka, klassificeras som schema I ämne enligt Controlled Substances Act. Den innehåller 400 föreningar som antingen kan orsaka psykiska biverkningar som ett kortsiktigt erfarenhet eller hjälpa till att lindra terminal sjukdomar. Legalisering av marijuana är alltid lobbade i länder där det anses olagligt. Det var på 30 's att CIA märkta det olagligt och skadligt när det tas i. Nu verkar det som uppfattningen att anläggningen har förändrats drastiskt. Verkade världen vänligare till det och visar att det sakta blir acceptabelt. Användningen av det är även porträtteras på film (inte att det 'är första gången), men denna gång på filmer med ljusare teman och tittarna är yngre. Även marijuana redan accepterat eller regleras i andra länder finns det fortfarande vissa konservativa grupper som förnekar marijuana och dess effekter på samhället så när ordet marijuana nämns, finns det fortfarande ringen som gör det mer kontroversiella.

Marijuana kan rökas i en pinne, i en bong, eller kan intas via livsmedel. Även om dessa har samma effekter, vanligtvis skiljer det i längden av effekten och hur lång tid det kommer att ta sin verkan. Vissa användare eller fläktar föredrar att antingen röka eller laga mat och äta den.

Rökt ogräs är något lättare än matlagning. Allt användaren har att göra är att rulla upp det med en ris eller vetehalm, med ett vanligt papper eller med en vävnad. Känslan är att när du kastar en gemensam du bara måste hålla papper som tunn och enkel. Naturligtvis skulle ett tjockt papper täcka smaken av ogräs så det 'är verkligen inte idealiskt. När upprullning en gemensam, fastställa papper med den torkade ogräs i det sedan rulla upp. Det' s så lätt. Även en första-timer kan göra det. Röka det är så lätt som det låter för. När du vill röka det med bong kan du antingen köpa den i butiker eller du kan ha det hemlagad. Om du vill göra det själv, så här är stegen för att komma ihåg. (1) Hitta en tom vattenbehållaren minst 2 liters flaska och se till att det fortfarande har sin mössa på. (2) Gör en ned stam av din kulspetspenna. (3) Gör en skål av hoprullad folie. (4.) Gör ett hål nära botten av bongen med hjälp av en kniv. Se till att hålet är precis rätt storlek för ned stammen för att passa. Kom ihåg att göra ett hål inte längst ner på bongen. Det bör finnas tillräckligt med utrymme för vattnet. (5) Sätt in bollen penna kammare. Tape det om det inte stanna på plats. (6) Band din aluminiumfolie skål i slutet av bollen penna kammaren. Peta små hål i botten av skålen. (7.) Gör en carb hål på sidan av bongen åtminstone en tum högre än den ned skaftet hålet. Sedan voila! Du har din DIY bong. Bra om bongar är att det inte är en färskvara. Du kan behålla det så länge det fortfarande kan användas.

Att äta ogräs är verkligen en spännande satsning främst eftersom alla inte är modig nog att göra hash brownies och rymd kakor. Inte bara det, dessa ogräsfyllda livsmedel är exklusiva endast till länder som marijuana är inte olagligt. Människor som har ätit ogräs vittnar om att den 'höga' effekten av marijuana när ätit vanligen 4x längre än när den röks. Beredningen för rymd kakor och hash brownies är i allmänhet samma med hur en kock gör typiska brownies bara att kocken lägger en mycket speciell ingrediens i det torkade marijuana blad.

SAMMANFATTNING:1.

Röka marijuana är en lättare uppgift än matlagning.
2.

En rullas upp gemensamt är lättare att hitta än hash brownies eller rymd kakor.
3.