Skillnaden mellan kjol och FlankKjol vs Flank

Det finns alltid något njutbart med en bra bit biff. Däremot kan stek definieras av hur den skärs och på vilken del av djuret det härrör. En av de populära stek nedskärningar, kjol biffar och flankstek, kommer från det identiska område av kon C området mellan listen och höften.

Både kjol biffar och flankstek har liknande egenskaper. Båda är långa, tunna, platta, och hårda.
För att kunna använda dem i matlagning, dessa stek nedskärningar rekommenderas att oerhört marinerad för att mjuka upp och möra köttet medan nedsänkning köttet i smaken. Båda stek nedskärningar måste också mycket snabbt eller mycket långsamt kokta.

Kjol biffar och flankstek är roligaste när kokta eller ätit sällsynta till medium sällsynta. Båda kött är smakrikt och har en fullständig köttsmak. Dessutom kan båda biffar bytas och användas omväxlande för varandra i matlagning recept. Dessutom kan både kött serveras i sin helhet i sig, eller med andra ingredienser.

Kjol biffar och flankstek är belägna nära varandra i termer deras läge. Kjol biff ofta skärs först i den del närmare på framsidan. Flanken biff skärs på samma plats, men först efter det att kjol biff har skurits.
Kjol biff anses längre, fetare, tunnare, och är lättare att laga mat jämfört med flanken biff. I jämförelse, är flanken stek hårdare, fastare, smidigare och en hälsosammare val (på grund av dess mindre fetthalt) än en kjol biff cut. Flanken biff karakteriseras ofta som en långsträckt och smal biff cut.Kjol biff anses också ha två skilda slag. Den första är den utvändiga kjolen biff där snittet är från membranet eller platt muskler. Den andra är den inre kjolen biff klippt från nötkött flanken. Båda kjol biffar är benfritt, men utanför kjol biff har en tjock membran som måste tas ut före tillagning. Insidan kjol biff inte innehåller några membran eller fett. De flesta kjol stek nedskärningar används för att göra Cornish och mexikanska rätter; Det är också den perfekta kött för kinesiska stek, mexikanska fajitas, kubanska Carrasco, äkta köttfärssås, och många fler recept.

Å andra sidan, flanken biff kallas också bavette. Mexikan, den franska och colombianer är mycket förtjust i denna stek cut. Denna stek nedskärning används ofta för asiatiska rätter, mestadels kinesiska och halstra recept London. Dessutom har flanken biff en historia av att vara en fattig man 's kött. Idag är flanken biff betraktas som en av favorit nedskärningar stål.
En stor skillnad skulle vara skär stil stek. Kjol biffar ofta spänner över säden för maximal ömhet. Skärning mot dessa föreskrivna instruktioner kan resultera i fransiga fibrer och seghet av köttet. Idag, båda biffar är mycket populärt för många människor på grund av dess ekonomiska pris och full kött smak samt smak. Hem och restauranger både tjänar kjol biffar och flankstek för alla tillfällen och händelser. Båda stek nedskärningar som beskyddas av konsumenterna jämfört med bringan och filet mignon klippa.

Sammanfattning:
1. kjol biffar har två typer C utanför kjol biff och insidan kjol biff. Flanken biff har ingen.
2. En kjol biff skärs på framsidan av plats medan flanken biff skärs kvar efter avlägsnandet av kjol biff.