Skillnaden mellan lök och ScallionsLök vs Scallions

Grönsaker är ganska svårt att äta när vi var barn. Barn och även vuxna vuxna inte ens äta grönsaker. Vissa grönsaker smakar hemskt när inte kokta korrekt såsom bitter jättepumpa. Dessa grönsaker är emellertid extremt friska att de kommer att hindra dig från hjärtsjukdomar och cancer. Så det ändå bättre att välja grönsaker över rött kött och fet, instant måltider.

Två av de mest smaka grönsaker är lök och salladslök. Vad kan vara skillnaden?

Lök har många namn inklusive: grön lök, vårlök. Gröna schalottenlök eller lök pinnar. Släktet oss allium och arten varierar. Lök, å andra sidan, är också känd som en glödlampa lök trädgård lök. Dess genus är Allium, men arten är Allium cepa eller A. cepa eftersom det finns andra arter av lök enligt Allium såsom A. Fistolosum eller japanska lök och A. Proliferum eller egyptiska lök. Det beror på arten.När det gäller utseende, inte lök inte bildar lökar när de når mognad. I västvärlden är det odlas endast som sallad lök eller salladslök. Det är redan skördas när det finns en liten glödlampa bildning. Lök är mindre än den genomsnittliga lök. Dessa som tillagas och sökte för mild smak det ger. Det kan kokas eller kan precis ätit och blandas rå bland sallader. Detta görs främst i Asien. Det används också för såser, smörgåsar och curryrätter eller bara en vanlig stek av grönsaker.

Lök, å andra sidan, håller på att skördas när de når sin fullt utvecklad bulbing. De har många användningsområden runt om i världen. De används främst för sin arom i matlagning. De har också en starkare smak än scallions. Denna grönsak används ofta i länder som Indien, Pakistan och Iran eftersom lök är grundläggande ingredienser bland curryrätter. I västvärlden är lök används som en sida skålen till chips och fisk, till exempel i UK och Australien. Lök är större än lök. Lök varierar också i färg, såsom röd lök som är bäst för gassande och grillning; den vita lök som alltid används i mexikanska rätter, och slutligen, de gula lökar som föredras för användning av det franska folket i sina parabolantenner.

Sammanfattning:

Lök och lök har olika arter, men båda kom från släktet Allium.

Scallions är mindre än lök och är inte beroende till kolv innan de skördas till skillnad från den vanliga lök.

Scallions har en mildare smak än lök.