Skillnaden mellan öl och vinÖl vs. Vin

Det har varit en lång rinnande debatt som är bättre alkoholdryck övergripande '' är det öl eller vin? Men för att avgöra svaret på denna fråga vi måste ange innebörden av ordet 'bättre'. Ändå båda drycker är bra. Det 'är förmodligen bara en fråga om preferens. Båda kan användas i matlagning, och har sina respektive hälsoinsatser. Deras alkoholkoncentrationer varierar också beroende på vilken typ av öl eller vin.

Främst är öl utvinns ur spannmål, som malt, vete, majs och även ris. Humle, faktiskt en form av blomma, finns också ytterligare komponenter i öl som fungerar som konserveringsmedel. Tvärtom är vin också en annan alkoholhaltig dryck, tagen från druvor, och särskilt jäst druvsaft.

När det gäller historia, är öl anses vara den äldsta formen av alkoholdrycker runt. Det fanns redan så tidigt som 9000 f.Kr., till skillnad från de viner 'mycket senare utveckling någon gång under 6000 BC. Därför är den senare en nyare form av alkoholhaltig dryck jämfört med öl.

När det gäller klass och sociala värde, har vin varit knuten till en mer vältalig stigma, eftersom det vanligtvis är alkoholen val för formella tillfällen som bröllop, utmärkelser natt, vernissager, bollar och liknande. Öl är placerade på en nivå som är mycket lägre än vin, ty de har blivit standardglas för massorna. Öl sägs tillhöra det som betecknas som gemensam plats, eftersom det ofta drack i mindre formella sammankomster.

Enligt olika, skulle många alkoholkonsumenter kommer att komma överens om att vin är den mest mångsidiga drink bland de två. Viner smakar generellt bättre, luktar bättre, och har också ett brett spektrum av smaker. Till skillnad från öl som är mer eller mindre densamma, oavsett tillverkare, och betraktas som tydligt samma gamla alkoholdrycker som extraherats från de vanliga spannmål, vin är mycket friare i omfattning, för det finns en uppsjö av olika smaksatta viner runt. Tusentals olika druvblandningar, jäsning variationer och unika stilar av smak extraktioner leda till skapandet av viner med unika smaker och smaker.1. Öl är äldre alkoholdrycker jämfört med viner.

2. Öl är utnyttjas från spannmål, medan viner tas vanligtvis från jästa druvor.

3. Beers anses vara mindre formella drycken jämfört med viner.