Skillnaden mellan Lay 's Chips och Pringles chipsLåg 's Chips vs Pringles chips

Potatis är en av världens 's baslivsmedel. De är beredda på många olika sätt, den vanligaste av dessa är lika potatismos som serveras i måltider. De kan också kokas tillsammans med kött och andra ingredienser. De är också populära som pommes frites som serveras tillsammans med hamburgare och läsk. pommes frites fördes till USA av president Thomas Jefferson som hade provat dem samtidigt som lever i Frankrike. de blev en omedelbar succé i USA och var åtnjuts av människor från alla samhälls liv.

I mitten av 1800-talet, kock George Crum beredda pommes frites för gäster på en restaurang, men en gäst inte var nöjd med hur de framställdes. Så kocken skivade potatisen mycket tunn och stekt dem. Detta ledde till skapandet av potatischips.

Idag, potatischips är den ledande snack mat för amerikaner liksom för de flesta människor över hela världen. Det finns två märken av chips som är mycket populära idag, Lay 's marker och Pringles chips.

Låg 's marker grundades 1932 och banat väg för livsmedels annonser snack och reklam. De var ursprungligen gjorda av potatis, salt och olja utan konserveringsmedel. Idag är de finns i flera olika smaker som är förpackade i en påse. Sedan Lay 's chips är gjorda enbart av tunt skivad potatis, varje chip finns i olika storlekar och former som de får när de kokas i olja, vilket gör dem lite mer oljig. Varje chip kockar också annorlunda, och medan vissa kan vara perfekt kokta, andra kan bli lite överkokt och brynt. Även den ursprungliga smaken är fortfarande den mest populära, mager Lay 's chips och andra smaker finns också.Pringles chips, å andra sidan, är en potatis mellanmål som är gjord av potatis, vete och andra ingredienser. Det var först introducerades till snacklivsmedelsmarknaden 1968 av Procter \u0026 amp; Spela. Dess utveckling kom från konsumentklagomål om brutna marker som säljs i påsar så de bestämde sig för att packa Pringles chips i en behållare som inte bara höll marker i form men också höll dem fräschare under en längre period.

Varje Pringles chip är exakt samma form och storlek som alla andra, och de är mindre fet och erbjuder ett bredare utbud av smaker. Texturen är densamma eftersom de är gjorda genom att blanda alla ingredienser tillsammans.

Sammanfattning:

1. Lay 's marker är ett mellanmål som är gjord enbart av potatis medan Pringles chips är ett mellanmål som är gjord av potatis, vete och andra ingredienser.
2. Eftersom Lay 's chips är gjorda av potatis, inte två chips är samma antingen i storlek, form, eller textur medan alla Pringles chips är likformig i textur, form och storlek.
3. Lay 's marker är förpackade i en påse medan Pringles chips är förpackade i en kapsel.