Skillnaden mellan McDonald 's och SubwayMcDonald 's vs tunnelbana

Världen är på väg på en mycket snabba spår just nu att även om du slutar att ta en paus för en liten stund kommer du att hamna på efterkälken. Tecken på att visa världen är på en full fart är ständigt uppgradera tekniken snabbt föränderliga livsstilar och snabbmat. Ja. Att äta snabbmat har blivit en nödvändighet för att hålla jämna steg med världen. Ingen har tid att göra frukost anymore. Varje barn eller vuxna som har lärt sig vägen till den snabba filen bara träder i några snabbmat lederna och ta en smörgås eller en burgare. Att 's bara hur det är. Men med denna snabbmat sak kommit snabbt sinande liv.

Fetma är ett av de mest angelägna hälsofrågor i världen i dag. Många sjukdomar är kopplade till det och massor av människor dör diagnosen dessa sjukdomar. Sådana sjukdomar inkluderar typ 2- diabetes, högt blodtryck, stroke, hjärtinfarkt, hjärtsvikt, cancer, och lite mer. Fetma orsakas naturligtvis med över äta. Men visste du att äta snabbmat varje dag är en av de största faktorerna som orsakar fetma? Inte bara det, det finns fler och fler sjukdomar kopplade till fetma som har upptäckts i att äta för mycket av snabbmat. Dessa sjukdomar innefattar polycystiskt ovariesyndrom en infertilitet relaterad sjukdom som är vanligast hos överviktiga kvinnor, Dyslipidemi, en sjukdom som orsakas av för mycket LDL-kolesterol nivå; Blount 'sjukdom, uppstår när en överdriven mängd på vikt läggs på växande ben.

Detta är exakt varför den amerikanska restaurangen kallas Subway skapades. Det tjänar bara de färskaste och mest hälsosamma måltider jämfört med andra snabbmatskedjor som faktiskt orsakar fetma på människor med saker som de tjänar OTC. Tunnelbana tjänar verkliga gröna och lummiga och färska grönsaker som kommer med vad sandwich du beställa från menyn. Föreställ dig att ett livsmedel som inte bara är krispigt utan också läckra och mycket friska. De säljer tunga livsmedel som är intensivt låg på kalorier och kolesterol och mycket fri från trans-fett. Kort sagt, tunnelbana serverar verklig och hälsosam mat! En annan stor sak om att beställa på Subway är att de frågar vilken typ av ost som du vill gå i din beställning. Tunnelbana grenar har eskalerat upp till 34.000 i februari 2011. Det är en snabbt växande restaurang grundades av läkare 's Associates, Inc. 1966. Subway' huvud mantra är att tjäna hälsosam mat och Jared Fogle kan intyga det. Killen var tidigare feta väger 400 pund. och på grund av tunnelbanan kost, Jared förlust 245lbs. dramatiskt.

McDonald 's å andra sidan, kvarstår som den obestridde favorit snabbmatskedja i hela vida världen. Varför skulle inte' t det vara? Det har varit på branschen i över 70 decennier betjänar Coke flyter med den berömda Big Mac. Även om studier har kopplat kalorier serveras i McDonald 's till ett växande antal överviktiga människor, många fortfarande har förtroende för smaken som McDonald' s leverera. McDonald 's är fortfarande favorit umgås med människor som försöker köpa lunch eller försöker fånga upp för sen frukost. Denna snabbmatskedja tjänar flera 58million kunder varje dag. Vispa att Subway! Det har 31.000 grenar över hela världen. En annan stor sak om McDonald 's är att besättningen serverar mat FAST. Du behöver bara beställa från menyn, slam dina pengar ner disken och ta din frukost / lunch / middag eller helst på bara 60 sekunder. McDonald 's servera mat som är absolut smaskiga, ostliknande och oljig. De tjänar också en skål med grönsakssallad, men objektet är inte rekommenderas.

SAMMANFATTNING:1.

Subway 's mantra är att tjäna hälsosam mat, medan McDonald' s har ingen mantra för hälsofrågor eller helst.
2.

Tunnelbana har ett totalt antal försäljningsställen på 34.000, medan McDonald 's har 31.000 kontor över hela världen.
3.

Subway menyn är mer kost vänligt medan McDonald menyn 's orsakar fetma.
4.