Skillnaden mellan Socker och Konditor 's SugarsSocker vs Konditor 's sockerarter

Granulerade enkla vita sockerarter finns i olika konsistenser och används för flera ändamål. Vissa sockerarter utnyttjas huvudsakligen för industriella funktioner. Andra används i de många kakor, tårtor, och andra söta desserter som vi regelbundet äter på en daglig basis. Vitt socker är fint granulerade ämnen, som vanligen används ungefär hälften av kornstorleken hos andra speciella typer av socker. Vissa pulveriserade socker kombineras med majsstärkelse att undvika klumpbildning och se till att de flyta smidigt.

Ett flertal sötsaker och desserter vann 't vara möjligt utan hjälp av konditori socker, vanligen kallade pulver socker. Denna typ av socker är faktiskt granulerad som har malts mekaniskt till extremt fint socker. Dessa pulveriserade socker används typiskt för att göra socker glasyrer, tårta glasera, dekorativa glasyrer, och dessertsåser. Confectioner 's socker används samt att lägga sötma till beignets, stekt munkar, och tratt kakor. Vitt socker, å andra sidan, har tvättats och förfinats så att de kommer att ha någon melass smak och en vit fasad. Smaken av vitt socker har en jämförelsevis objektiv smak, vilket gör det till ett populärt alternativ för sötade drycker och bakning. Flertalet marknader sälja denna typ av socker ofta i olika former. När kokböcker kräver socker, de visar typiskt vitt socker inte instruktionerna tydligt en annan form av socker.

Konditor 's socker inte används ofta som ett alternativ för vita, granulerat socker i recept. Konditor' s socker 't tillåter långa episoder av värme. Detta gör denna typ av socker mer lämpade för glasyrer och kalla glasyr, krämer och ouppvärmda såser. Vita socker kommer från en rad olika källor såsom sockerbetor och sockerrör. Dessa växter trampas avger sina söta derivat. är saften tillåts kristallisera till en slak samman. Dessa ämnen kan säljas i sitt nuvarande skick, men typiskt tvättas tills de kristallisera och sedan förfinas vid behov. vitt socker kan också tvättas flera gånger för att få önskad färg, vit. Efter raffinaderiet av vitt socker, kan det vara tillåtet att torka innan dess förpackning.

Det är möjligt att skapa konditor 's socker i våra egna hem genom att placera vitt socker i en mixer och pulverisering den i pulverform. Hemlagad, pulver socker måste användas så snart som möjligt eller bör förvaras i en torr och sval miljö. Om den lämnas oskyddad, kommer detta socker suga upp fukt från omgivningen så att du måste hålla det tätt insvept i en plastpåse eller lockförsedda burk. Vitt socker är den mest lättillgängliga typ av socker. Producenter har också en mängd olika presentationer som sockerbitar och raffinerat socker. Denna form av socker är den mest bearbetade typ, och flera personer väljer mindre raffinerade typer av socker eller alternativa socker som sötningsmedel som utarbetats av honung eller agave nektar.

Konditor 's socker kommer även att delas upp med andra kryddor till frukost rätter som smör, kanel och sirap. En del personer tycker strö florsocker över French toast, pannkakor, och belgiska våfflor. Vitt socker, tvärtom, är vanligtvis används för att sockra din favorit drycker och livsmedel som kaffe, juice, etc.

Sammanfattning:1. Vitt socker är fint granulerade ämnen som ofta används ungefär hälften av kornstorleken hos andra speciella typer av socker. Vissa pulveriserade socker kombineras med majsstärkelse att undvika klumpbildning för att se till att det flyter smidigt.

2. Många godis och desserter vann 't vara möjligt utan hjälp av konditori' s socker, vanligen kallade pulver socker. Denna typ av socker är faktiskt granulerad som har malts mekaniskt till extremt fina socker.

3. Vita socker, å andra sidan, har tvättats och förfinats så att de kommer att ha någon melass smak och en vit fasad. Smaken av vitt socker är en förhållandevis objektiv smak, vilket gör det till ett populärt alternativ för sötade drycker och bakning.

4. Konditor 's socker inte används ofta som ett alternativ för vita, granulerat socker i recept. Konditor' s socker spelar 't tillstånd långa episoder av värme.

5. Vita socker kommer från en rad olika källor, såsom sockerbetor och sockerrör. Dessa anläggningar är trampas avger sina söta derivat. Saften tillåts att kristallisera till en slak samman. Det är möjligt att skapa konditor 's socker i ditt eget hem genom att placera vitt socker i en mixer och pulverisering den i pulverform. Hemlagad, pulver socker måste användas så snart som möjligt eller bör förvaras i en torr och sval miljö.