Skillnaden mellan svarta och gula SenapsfrönBlackmustard frö vs gula senapsfrö

Senapsfrön har använts i köket under många århundraden. Kryddig smak är mycket välkomna i alla kök. Senapsfrön finns i olika typer som brunt och gult med små skillnader i mellan. ?
?
Både svarta och gula senapsfrön har sitt ursprung i olika regioner. Den svarta senap har sitt ursprung i Mellanöstern. Ursprunget till den gula senap kan spåras till östra Medelhavsregionen. Både den svarta och gula senapsfrön är små med rund form, men de svarta kommer lite mindre.

Färgen på de två senapsfrön i sig upprättar en skillnad mellan de två. Svart senap är mörkbrun till svart färg, medan gula senapsfrön är antingen gul eller vit färg. Det finns också en skillnad i smak mellan svart och gul senap. Den svarta senap levereras med en stark, stickande smak, medan den gula senap levereras med en mild smak.

Svarta senapsfrön används allmänt i Asien, särskilt Indien. Den gula senap eller vit senap eller amerikansk senap används i stor utsträckning i U S. den gula färgen av senapsfrö är på grund av tillsats av gurkmeja krydda.Svart senap används i nästan alla rätter eftersom det ger en kryddig smak. Gul senap används flitigt i varm korv, smörgåsar och hamburgare. Dessa gula senapsfrön läggs också till olja, vinäger eller honung för att göra marinader och dressingar.

I användning är svart senap utbredda än gula senapsfrön.

Sammanfattning

Svart senap är utbredda än gula senapsfrön.

Den svarta senap har sitt ursprung i Mellanöstern. Ursprunget av gula senapsfrön kan spåras till östra Medelhavsregionen.

De svarta och gula senapsfrön är små med rund form, men de svarta kommer lite mindre.

Svart senap är mörkbrun till svarta färger, medan gula senapsfrön är antingen gul eller vit färg.

Den svarta senap levereras med en stark, stickande smak, medan den gula senap levereras med en mild smak.

Den gula senap eller vitsenap eller amerikansk senap används flitigt i U S. Black senapsfrön används ofta i Asien, särskilt Indien.