Skillnaden mellan McDonalds och Burger KingMcDonalds vs Burger King

McDonalds och Burger King är kända, restauranger snabbmat. Båda dessa restauranger har varit i branschen i mer än 50 år.

När man jämför de två, är McDonalds mer känd än Burger King, och den förra har en bredare närvaro än Burger King.

När man jämför de två hamburgare, kan det ses att de McDonalds 'hamburgare är lättare än Burger King' s. Det kan också ses att McDonalds 'hamburgare väger 100 gm. Medan Burger King' s väger omkring 120 gm. Fetthalt, Burger King 's har mer innehåll än McDonalds. McDonalds' hamburgare innehåller ca 9 g. fett medan Burger King 's innehåller ca 12 g. fett.

Det finns också många skillnader som kan ses i tjänst hos de två restaurangerna. 'Maten blir alltid heta,' är den slogan som hänför sig till den politik som McDonalds tjänsten. När du går till restaurangen McDonalds får du god service. De koncentrerar sig mer på kvaliteten på tjänsten än den hastighet med vilken de rätter serveras. En anställd tar bara bara en beställning på en gång, och skålen är beredd. Det är först efter det första kunden serveras att den anställde tar nästa kund. Burger King är känd för att ge kunden med många val och även för att ge snabbare service. När man jämför McDonalds 'service till tjänsten på Burger King, Burger King' är s snabbare.Man kan också se vissa skillnader i organisationsstrukturen. I McDonalds är ordern tas av en anställd, och samma anställde tjänar skålen. Men på Burger King, är ordern tas på ett ställe, och maten serveras på en annan plats.

Maten på McDonalds görs i massproduktion. Till exempel, hamburgare som du köper på McDonalds har redan gjort och inte gjort när du beställer den. På Burger King, är toppings endast läggas till efter att få ordern.

Sammanfattning:

1. McDonalds är mer känd än Burger King, och den förra har en bredare närvaro än Burger King.
2. När du går till restaurangen McDonalds får du god service. De koncentrerar sig mer på kvaliteten på tjänsten än den hastighet med vilken de rätter serveras.
3. När man jämför McDonalds 'service till Burger King' s, är tjänsten på Burger King snabbare.
4. Burger King är känd för att ge kunden med många val och även för att ge snabbare service.