Skillnaden mellan Gin och Sloe GinGin vs Sloe gin

Gin är en ande och Sloe gin är en likör. De kan ha ordet 'gin' gemensamt, men deras smak, tillverkning, grundläggande ingredienser som används, och användning är alla olika.

Gin
Gin är i grunden en ande; den är transparent som vatten utan någon färg. Den viktigaste ingrediensen av gin är enbär. Namnet Gin tros ha olika ursprung. Enligt en tro, är det en förkortning av ordet 'Geneva', som har hämtats från det franska ordet 'genievre' betyder 'enbär.' Annat ursprung har också hämtats från ord som betyder enbär; det holländska ordet 'jenever.' Detta tyder på att den grundläggande beståndsdelen i Gin, enbär, inspirerade namnet Gin och har så förblivit. Juniper har en distinkt smak, doft och medicinska egenskaper. I 11-talet trodde man att kunna användas för att smaksätta destillerad sprit från där användningen började.

Det finns många olika typer av Gin. Fyra olika kategorier redovisas i Europeiska unionen, och två av dem i USA. USA erkänner förening Gin och destillerad gin medan de andra två klassificeringarna i Europa är:

Spritdrycker som är enbärskryddad tidigaste gin som åldras i tunnor av trä ibland. alkoholinnehållet är lågt och den behåller en korn smak. Till exempel, Holland Gin och Geneve Gin
Destillerat GinCEthyl alkohol av en jordbruksprodukter när destilleras med enbär och andra växter där den dominerande smaken är av enbär kallas destillerad gin.
London GinCIt kanske inte har lagt sötningsmedel mer än 0,1 g. av socker. Den har ingen färgämne eller andra ingredienser förutom vatten. Det är en gin som har en metanolhalt läggs till etylalkohol genom en re-destillation. Det anses 'torr.'
GinCIt kallas också förening Gin, och smaker läggas till utan processen för re-destillation.Utöver dessa klassificeringar, är några gin klassificeras på grundval av deras ursprungsområde, till exempel: Plymouth Gin, Slovenska Borovička, etc.

sloe Gin
Sloe Gin är inte en ande utan en likör. Den är gjord med slånbär bär som är från familjen plommon. Sloe bär erhålls från slån bush. Det är mindre alkoholist och sötare än gin. Alkoholhalten är 15-30 procent i volym. Färgen på Sloe Gin är ljust röd till skillnad från gin som är transparent. Sloe Gin tillverkas genom att tillsätta eller infusion gin med slån bär. Socker tillsätts så att juicer från slånbär kunde extraheras från Sloe bär och ibland mandel används även för aromämnen. Speciellt mogna slån bär används för att göra Sloe Gin.

Sammanfattning:

1. Gin är en ande; Sloe Gin är en likör.
2. Gin är transparent; Sloe Gin är klarrött till färgen.
3. Den viktigaste ingrediensen av Gin är enbär från vilken den har fått sitt namn; den viktigaste ingrediensen av Sloe Gin är slånbär bär från vilken den har fått sitt namn.
4. Gin har mer alkoholhalt än Sloe Gin.
5. Gin är mindre söt än Sloe Gin.