Skillnaden mellan isbildning och FrostingIsbildning vs. Frosting

De flesta människor tror att glasyr och isbildning är två olika termer som används för att beskriva samma sak. I USA, till exempel, många använder termen glasyr snarare än isbildning. Men i de flesta europeiska länder, däribland Storbritannien, är ordet isbildning föredras. Detta är en av anledningarna till det har varit mycket debatt om de två antingen med en skillnad, eller om de kan utnyttjas omväxlande. Ändå fler experter är överens om att det verkligen är några viktiga skillnader mellan dem.

Det är inte bara en fråga om semantik. Isbildning är verkligen skiljer sig från glasyr. För en, är det sägs vara tunnare och har en glansigare utseende än det senare. Isbildning sägs vara den term som används i en mer professionell känsla. Det är som konditor 's socker i kombination med mjölk.

Glasyr är mer av en tjock, vanligtvis fluffiga skiktet, som smörkräm. På grund av detta, är det företrädesvis för att täcka den yttre ytan av kakan. Förvirringen sätter in när glasyr appliceras på ett sådant sätt att det är avsiktligt belagt tunt på moset. Det är också spridas på kakor som topping eller som en övergripande yttre beläggning som ger ett extra lager till kakan. Därför kan glasyrer att mounded i motsats till isbildning som bara glider, eller rinner av kakan till sin natur.

När det gäller struktur, glasyrer förblir oftast mjuk. De är också en mycket krämigare och att 'är därför människor ofta får tanken att det smakar bättre, troligen tillskrivas dess smörsmak. Isbildning är mer flytande, men när det blir torrt, verkar det tunt och hårt.

Glasyr appliceras antingen genom att använda en spatel eller kniv för att göra en kulle över kakan, eller genom att placera den i en utsmyckning väska med en liten utlopp vid spetsen för glasyr att hälla (rör) ut. Det senare är vad 'är oftast ses i dekorera kakor. I fallet med isbildning, är rören tillvägagångssätt enda metod som skall användas, på grund av dess flytande konsistens. Det är för svårt att tillämpa med hjälp av en spatel, för det kommer bara avrinning alltför lätt.Sammanfattningsvis, om någonsin du 're inte så särskilt orddefinitioner, det är fortfarande okej att använda antingen isbildning eller glasyr omväxlande. Den' rätt 'användning av de två begreppen beror på var du befinner dig i alla fall. Men i dess mest teknisk mening de skiljer sig därför att:

1. glasyrer är runnier i naturen jämfört med glasyr.

2. glasyrer är tjockare än isläggningar.