Skillnaden mellan vit och strösockerVit vs strösocker

Socker är den vita granulat som ger sötma. Men på marknaden, det finns många sorter av socker som frukt socker, vitt socker, strösocker och slipning socker. På marknaden kan man stöta på socker med stora granulat, små korn och även pulver granulat.

Här låt oss titta på vitsocker och strösocker. Strösocker kallas också Superfin socker i USA. Det är lätt att göra en skillnad mellan vitt och strösocker bara genom beröring. Strösockret kommer finare jämfört med vitt socker. Strösockret är ungefär som ett pulver jämfört med vitt socker.

Till skillnad från vitt socker, är strösocker mals mer. En annan sak som kan ses är att strösocker upplöses snabbare än vitt socker på grund av sin fina natur.

Det är mycket svårt att skilja kornen i en strösocker Det är lätt att skilja kornen i vitt socker. Granulerna i strösocker är mycket svårt att se i blotta ögat, medan det är lättare med vitt socker.Strösocker får namnet från caster eller ricinolja, som är en behållare som har små hål för segregerande granuler.

Vitt socker är raffinerat socker. Vitt socker är att föredra mer för sötning drycker och bakning eftersom den har en neutral smak. Som strösocker löser snabbt, det används i drycker, speciellt i kalla drycker. I kalla drycker vitt socker är lite svårt att få löst så fort.

Strösocker är också lätt, vilket gör den idealisk för vispade desserter, sorbet, kakor, krämer och kakor.

Sammanfattning

Strösockret kommer finare jämfört med vitt socker.

Vitt socker är raffinerat socker.

Strösockret är ungefär som ett pulver jämfört med vitt socker.

Strösocker upplöses snabbare än vitt socker på grund av sin fina natur.

Det är mycket svårt att skilja kornen i en strösocker Det är lätt att skilja kornen i vitt socker. Granulerna i strösocker är mycket svårt att se i blotta ögat, medan det är lättare med vitt socker.

Vitt socker är att föredra mer för sötning drycker och bakning eftersom den har en neutral smak.

Strösocker är också lätt, vilket gör den idealisk för vispade desserter, sorbet, kakor, krämer och kakor.