Skillnaden mellan Ginger Ale och Ginger ölGinger Ale vs Ginger Beer

Ingefära är en underjordisk rot stam på växten Zingiber officinale. Det används för att göra många olika ätbara produkter över hela världen. Exempelvis i västvärlden, är det som används vid tillverkning av ginger ale, pepparkakan, och ingefära öl. I östra och underinlandsområden, det används för att göra ingefära te. Mogen ingefära används främst som en krydda. Det används också som ett läkemedel i många andra länder som Burma.

Ginger ale och ingefära öl är de två viktigaste drycker gjorda av ingefära och dess jäsning.

ginger ale

Ginger ale är den mest primära dryck gjord med ingefära. Mer populär i västvärlden, finns i två typer ginger ale, gyllene och torr. Gyllene ale är en enkel, sötad ingefära, alkoholfri soda dryck. Det är ganska kryddig och har ändrats av torr ginger ale som läggs till alkoholhaltiga ämnen och är inte lika stark som den gyllene ginger ale. Torr ale produceras i stor skala medan gyllene ale har blivit mindre vanliga och används i endast religiösa ändamål.

Ginger ale innehåller huvudsakligen socker, ingefära, och kolsyrat vatten. Ibland andra frukter som citron och lime tillsätts också. Det kan också blandas med mynta eller grönt te för att ändra en liten bit av smak som i 'Tom T. södra stil ale.'

ginger beerGinger beer är ganska likt ginger ale, men är mindre kolsyrat och har en starkare smak av ingefära. Generellt innehåller ingefära öl: ingefära, citronsaft, vatten, socker, och en svamp-bakterie. Blandningen fermenteras för att producera ingefära öl.

Hemlagad ginger öl vanligtvis bryggt producerar koldioxid. Det kan innehålla upp till tio procent alkohol som är en mycket stor mängd. Traditionellt kan bryggt ingefära innehålla andra kryddor och citronsmak.

Den industriellt framställd ingefära öl inte bryggs och inte innehåller alkohol. Det är bara förkolnade med koldioxid och säljs som en läskedryck på marknaden. Ibland kan den innehålla små ingefära bitar som är kända som 'ginger moln.'

Sammanfattning:

1. Ginger ale är en söt ingefära drink med mängden ingefära Varierande medan ingefära öl är en kolsyrad eller alkohol ingefära dryck.
2. Ginger ale består av mestadels socker och citronsaft medan ingefära öl består av koldioxid och andra kryddor blandas och jästa.